Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jau šo svētdien notiks svinīgā ceremonija „Latvijas Gada varonis 2009”

Zane Pētersone, 01.02.2010. 11:29

LNT raidījums „Degpunktā” jau ceturto gadu pēc kārtas svinīgā ceremonijā „Latvijas Gada varonis 2009” godinās cilvēkus, kuri, riskējot ar pašu dārgāko – savu dzīvību, ir glābuši un dāvājuši citiem iespēju dzīvot. Viņi ir cilvēki, ar kuriem mēs visi varam lepoties. Ceremonijas tiešraide būs vērojama kanālā LNT, no pasākuma norises vietas viesnīcas „Reval Hotel Latvia”, svētdien, 7. februārī plkst. 20:20.
Jau šo svētdien notiks svinīgā ceremonija „Latvijas Gada varonis 2009”

Izglābt otra cilvēka dzīvību, iespējams, ir vislielākais varoņdarbs, ko cilvēks var paveikt savā dzīvē. Stāstu par brīnumainajiem dzīvības glābējiem Latvijā nav mazums, tāpēc LNT raidījuma „Degpunktā” komanda un Tele2 aicināja ikvienu pastāstīt par drosmīgajiem cilvēkiem, kuri izglābuši līdzcilvēku no nāves briesmām.

Šogad „Latvijas Gada varoņa 2009” simbola – bezdelīgas – statuju saņems 9 patiešām varonīgi un drosmīgi cilvēki, kuri dāvājuši dzīvību citam, to izglābjot. Katram stāsta varonim – glābējam, būs savs patrons, kurš pasniegs balvas, un tie būs – Valsts prezidents Valdis Zatlers, Katrīne Pasternaka, Rēzija Kalniņa, Haralds Burkovskis, Jānis Streičs un Dita Krumberga.

Svinīgās ceremonijas laikā mūs visus priecēs arī muzikāli priekšnesumi, kuros uzstāsies tādi mūziķi, kā Linda Leen, Lauris Reiniks un Aisha, grupa „Instrumenti” un LNT šova „Dziedošās ģimenes” dalībnieki Riču ģimene.

Valsts prezidents Valdis Zatlers patiesi lepojas ar mūsu varoņiem, tādēļ visi glābēji kopā ar saviem patroniem 7. februārī pirms svinīgās ceremonijas plkst. 16:00 ir uzaicināti viesoties pie Valsts prezidenta.

Svinīgā ceremonija „Latvijas Gada Varonis 2009” - 7. februārī LNT kanāla tiešraidē plkst. 20:20.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV