Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Hokeja skolas “Lūši” 5 gadu jubilejas svinības

Zane Apsīte, 05.02.2010. 15:53

6. februārī „Profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāde “LŪŠI”” atzīmēs 5 gadu jubilejas svinības, kas norisināsies Arēnā Rīga. Pasākums sāksies plkst. 13.00 un tā pirmajā daļā būs hokeja spēle starp jubilāru komandu “Lūši” U12 un “Daugavpils” komandu, kā arī tiks organizētas stafetes un spēles komandas “Lūši” spēlētājiem. Svinību otrajā daļā, protams, dzimšanas dienas torte.

Pasākumu vadīs hokeja kluba Dinamo Rīga tehniskais direktors Armands Simsons. Jubilejas pasākumā neizpaliks arī Rīgas Dinamo spēlētāju paraugstunda.

Profesionālās ievirzes sporta izglītības iestāde “LŪŠI” ir dibināta 2005. gada 3. februārī uz četrkārtējo Latvijas hokeja čempionu bāzes HK “Rīga-2000”. “LŪŠI” ir reģistrēta IZM un strādā pēc licenzētas programmas  - darbs ar jaunajiem hokejistiem notiek sertificētu treneru uzraudzībā.

2009./2010. gada hokeja sezonā PISSI “LŪŠI” trenējās 94 bērni no 5 līdz 11 gadu vecumam.

Ledus treniņos jaunos hokejistus uzrauga un trenē sertificēti treneri – Pēters Sutta, Edmunds Vasiļjevs, Agra Rožkalne, Jānis Zaka, Pāvels Denbickis, Ronalds Ozoliņš, un Sergejs Naumovs. Nodarbībās sportisti apgūst hokeja spēlei nepieciešamās iemaņas un kustības, kuras ir nepieciešamas profesionālā hokejā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV