Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Notiks pieredzes apmaiņas seminārs mūzikas pedagogiem

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 08.02.2010. 16:06

Sestdien, 13. februārī, Pāvula Jurjāna mūzikas skolā (Baložu ielā 27) notiks starptautiskā projekta “Mūzika visiem. Mūzikas izglītības pieejamības uzlabošana cilvēkiem ar īpašam vajadzībām” organizēts pieredzes apmaiņas seminārs mūzikas skolotājiem, muzikālajiem audzinātājiem un citiem interesentiem, kuri strādā vai plāno strādāt ar bērniem ar īpašām vajadzībām speciālās mūzikas pedagoģijas jomā. Seminārs notiks no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Pasākumā ar savu pieredzi speciālās mūzikas izglītības jomā iepazīstinās Helsinku „Resonaari” speciālās mūzikas skolas skolotāji Marks Kaikkonens (Markku Kaikkonens) un Karlo Usitalo (Karlo Uusitalo) – starptautiski atzīti speciālisti, kā arī Igaunijas „Tolaram fonda” pārstāve Sirli Vainsara (Sirli Väinsar). Semināra laikā nelielu koncertu sniegs Pāvula Jurjāna mūzikas skolas audzēkņi un par savu darbu stāstīs skolas pedagogi.

Starptautiskā projekta mērķis ir nodrošināt kvalitatīvas un atbilstošas mūzikas izglītības iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, tai skaitā, veicināt mācību metožu un metodisko materiālu pieejamības uzlabošanu, kā arī mūzikas pedagogu kvalifikācijas celšanu. Projektu „Mūzika visiem. Mūzikas izglītības pieejamības uzlabošana cilvēkiem ar īpašam vajadzībām” Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments realizē no 2009. gada maija līdz 2011. gada aprīlim. Projekta partneri ir Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, „Resonaari” speciālā mūzikas skola (Somija) un „Tolaram fonds” (Igaunija). Plašāk par projektu var uzzināt mājas lapā: www.projectmusicforall.eu.

Papildinformācija: Projekta koordinatore Anna Petraškeviča. mob. tālr.: 29198608; e-pasts: annapetraskevica@gmail.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV