Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šogad Valentīndienā tiks veidots pirmais sabiedrības mīlas dzejoļu krājums Latvijā

Līga Putniņa, 11.02.2010. 09:27

Pretēji tradicionālajām Valentīndienas aktivitātēm, šogad 14.februārī viens otru mīlošie cilvēki tiek aicināti uz Elkor Plaza sacerēt mīlas dzejoļus. Skaistākā dzejoļa autoriem balvā gulta.

"Dzeja ir tādu vārdu savienojums, kurus daudzreiz nevar iedomāties savienotus, bet kopā tie veido kaut ko noslēpumainu. Tieši tāpat ir ar mīlestību starp diviem cilvēkiem. Tādēļ šogad piedāvājam pāriem neierastu romantisku izklaidi - būt romantiski radošiem, izteikt savas jūtas vārdos un kopīgi izveidot pašiem savu mīlas dzejoli ar dzejnieku palīdzību. Tādejādi iespējams mums izdosies izveidot pirmo sabiedrības mīlestības dzejoļu krājumu Latvijā," stāsta Elkor mārketinga vadītāja Inta Grase.

14.februārī no plkst.12:00 – 13:00 t/c Elkor Plaza notiks pāru reģistrēšanās sacensībām. Plkst.13:00 tiks dots starts un vienas stundas laikā visiem dalībniekiem – pāriem būs jāatrod veikalā Elkor Plaza vairāki desmiti dzejnieku doto vārdu, kuriem pievienojot savus izdomātos vārdus, jāizveido savs mīlas dzejolis.

Visus sacerētos dzejoļus izvērtēs jaunie dzejnieki - latviešu valodā Marts Pujats, krievu valodā Artūrs Punte, kuri uzskata, ka mīlestība ir neatklāta Amerika un neizgudrots ritenis sevī.

Zelta jeb skaistākā dzejoļa autori iegūs savā īpašumā divvietīgu gultu no Vācijas ražotāja „Arte M” un „Sleepwell” matraci, bet Sudraba dzejoļa autori saņems Pumas dāvanu sertifikātu Ls 70 vērtībā. Novērtēti tiks pāri, kuri dzejoli sacerēs visātrāk un saskanīgākie pāri, kas saņems Adidas un Ravensburger balvas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV