Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Bite Latvija aicina jauniešus pieteikties „Ēnu dienai” Bitē

Līga Mūrniece, 11.02.2010. 11:31

Telekomunikāciju uzņēmums Bite Latvija sadarbībā ar biedrību Junior Achievement-Latvija (JAL) aicina jauniešus pieteikties dalībai ikgadējā profesionālās orientācijas projektā „Ēnu diena 2010”. Ēnu diena Rīgā notiks 17. februārī. Tās ietvaros jauniešiem būs iespēja kļūt par „ēnu” vairākiem Bite Latvija speciālistiem.

„Bite Latvija komanda apvieno talantīgus, radošus un dedzīgus cilvēkus. Mēs vēlamies arī skolēniem, kas šobrīd mācās un apsver savas nākotnes profesijas iespējas, atklāt telekomunikāciju nozari, parādot šī darba specifiku un būtību un ļaujot saprast, vai par savu studiju virzienu izvēlēties eksaktās zinības, lai varētu darboties telekomunikāciju jomā,” norāda Bite Latvija personāldaļas vadītāja Kristīne Krūmiņa.
 
Skolēni „Ēnu dienas” ietvaros varēs redzēt kā notiek darbs ar klientiem strauji augošā uzņēmumā, kas vairākos 2009. gadā veiktajos pētījumos ne tikai Latvijā, bet visā Baltijas mērogā ir ticis atzīts par uzņēmumu, kam ir visapmierinātākie klienti. Tāpat skolēni varēs iepazīt mobilo sakaru bāzes stacijas un uzzināt ko vairāk par to darbību. „Ēnu dienai” aicināti pieteikties jaunieši vecumā no 16 līdz 19 gadiem. Pieteikšanās „Ēnu dienai” notiek līdz 2010. gada 16. februārim, sūtot savus pieteikumus uz e-pastu darbs@bite.lv Pieteikumā jānorāda – vārds, uzvārds, skola, klase un kontakttālrunis.


Par Bite Latvija:

Telekomunikāciju operators Bite Latvija darbojas Latvijā jau 4 gadus un nodrošina augstas kvalitātes mobilos sakarus gan privātajiem, gan biznesa klientiem, kā arī piedāvā ērtu un izdevīgu priekšapmaksas karti BiFri. Bites GSM tīkls ir pieejams vairāk nekā 96% Latvijas iedzīvotāju, savukārt Bites 3G tīkls pārklāj lielākās Latvijas pilsētas, nodrošinot lielisku iespēju izmantot ērtā un ātrā mobilā interneta priekšrocības. Vairākos 2009. gadā veiktajos pētījumos Bite tikusi atzīta par uzņēmumu, kam ir visapmierinātākie klienti ne tikai Latvijā, bet visā Baltijas mērogā. Tāpat 2009. gadā Bite bija Latvijas iedzīvotāju izvēles operators numur viens, jo visvairāk cilvēku, kas veica sava numura pārnešanu pie cita operatora, par savu operatoru izvēlējās Biti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV