Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Zooloģiskā dārza iemītnieki un Pasaku feja aicina uz "Spices" dzimšanas dienas ballīti

Rita Birkenfelde, 17.02.2010. 12:19

20. februārī tirdzniecības centrā Spice no plkst. 12.00-18.00 norisināsies 8 gadu dzimšanas dienas pasākumi bērniem un ģimenēm, kuru laikā gan lieliem, gan maziem kopā ar Pasaku feju un Peli Minniju būs iespēja iet rotaļās, piedalīties konkursos, saņemt brīnišķīgas balvas un satikt īpašos svētku viesus - zvēriņus no Zooloģiskā dārza.
Zooloģiskā dārza iemītnieki un Pasaku feja aicina uz "Spices" dzimšanas dienas ballīti

Plkst.13.00 visiem dzimšanas dienas ballītes dalībniekiem ir sarūpēts pārsteigums – tikšanās ar Rīgas Zooloģiskā dārza iemītniekiem - bebru, šinšillu, lapsu, jūras kraukli un citiem pašmāju, kā arī eksotiskajiem dzīvnieciņiem. Pasākuma laikā ikvienam būs iespēja uzzināt daudz jauna un interesanta par mūsu mazajiem draugiem, turklāt dažus no tiem būs atļauts samīļot un paglaudīt.

Bērni kopā ar pasaku tēliem varēs bezmaksas fotografēties burvja laboratorijā un uzreiz saņemt par piemiņu foto no dzimšanas dienas svinībām. Tāpat visiem būs iespēja izlocīt kājas break-dance ritmos, iemācīties jautras ballīšu dziesmas, vērot aizraujošus bērnu muzikālās grupas Podziņa un mākslas vingrotāju priekšnesumus. Savukārt, ģimenēm būs iespēja piedalīties balonu pūšanas sacensībās un orientēšanās spēlē Atrodi, nu!.

Vecāki kopā ar bērniem ir mīļi gaidīti uz bezmaksas pasākumiem un piedzīvojumiem t/c Spice pie informācijas centra, kur visas dienas garumā Pasaku feja & Pele Minnija aicinās bērnus uz jautrām spēlēm un atrakcijām. Mazajiem svētku dalībniekiem būs iespēja darboties zīmēšanas darbnīcās, piedalīties konkursos un saņemt balvas no Spices veikaliem!

Kā jau īstā jubilejā pienākas, visus kārumniekus gaida našķošanās ar saldumiem, gardas dāvaniņas, pārsteigumi un balonu salūts pasākuma noslēgumā!

Dzimšanas dienas svinības bērniem norisināsies t/c Spice 8 gadu jubilejas kampaņas ietvaros, kuras laikā, 8. februārī - 8. martam, apmeklētājus gaida izdevīgi piedāvājumi Spices veikalos un plaša izklaides pasākumu programmu visai ģimenei! Iepērkoties Spices veikalos un krājot uzlīmes, ikvienam ir iespēja iegūt savā īpašumā grupas Cosmos dziesmu izlasi un laimēt ielūgumus uz Spices jubilejas noslēguma pasākumu - unikālu grupas koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī 8.martā!

Uz tikšanos t/c Spice!

Vairāk informācijas par pasākumiem meklējiet: www.spice.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV