Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Latvijas Kultūras koledža aicina visus interesentus uz izglītības izstādi „SKOLA 2010”

Līva Vīgante, 24.02.2010. 11:54

No 25. līdz 28. februārim Latvijas Kultūras koledža piedalīsies 16. starptautiskajā izglītības izstādē „SKOLA 2010”.

Izstādes „Skola 2010” laikā Latvijas Kultūras koledža (LKK) radošā gaisotnē iepazīstinās apmeklētājus ar jaunākajām studiju programmām, iestājpārbaudījumiem un uzņemšanas noteikumiem 2010./2011. studiju gadam. Ikvienam būs iespēja satikt koledžas pasniedzējus un studentus, uzzināt, kā noris mācību process un izklaides koledžā (mācību gada atklāšanas un Ziemassvētku svinības, iesvētības u.c. pasākumi).

2010./2011. studiju gadā Latvijas Kultūras koledža uzņem studentus šādās studiju programmās:

Mākslas institūciju pārvaldība – kultūras menedžeris ar specializāciju pēc izvēles: reklāmā un sabiedriskajās attiecībās; mūzikas menedžmentā; preses un grāmatu izdevējdarbībā; fotogrāfijā; izstāžu dizainā; vides dizainā; svētku režijā; teātra mākslā; sarīkojumu vadīšanā; tradicionālajā kultūrā; laikmetīgajā dejā; kultūras tūrismā.

Laikmetīgā deja – deju kolektīva vadītājs ar specializāciju pēc izvēles: laikmetīgajā dejā; hip-hop kultūras deju stilos.


Tūrisma un atpūtas organizācija – kultūras tūrisma organizators ar specializāciju pēc izvēles: gida darbā; kultūras tūrisma organizēšanā.

Bibliotēkzinātne un informācija – bibliotēku informācijas speciālists ar specializāciju pēc izvēles: bibliotēku un informācijas speciālists; izglītības iestādes bibliotekārs.

Studiju ilgums: pilna laika studijas – 2,5 gadi, nepilna laika studijas – 3 gadi.

Pieteikšanās studijām notiek no 26. jūlija līdz 8. augustam.

Nepilna laika studiju nodaļā – no 26. jūlija līdz 16. septembrim.

                       
Uzzini vairāk: www.kulturaskoledza.lv, www.twitter.com/kulturaskoledza

tālr.: 67846237, e-pasts: studinfo@lkk.gov.lv

Bruņinieku iela 57, Rīga, LV 1011

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV