Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Iespēja apmeklēt atvērto lekciju par studijām ārvalstīs

Līga Vanaga, 25.02.2010. 12:14

Pavasaris ir aktīvākais laika periods, ja jautājums ir par studiju atrašanu ārvalstīs. Lai rastu atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, Dream Foundation Latvia organizē atvērto lekciju, kuras laikā stāstīs par pieteikšanos studijām ārvalstu augstskolās.

Tikšanās laikā Dream Foundation pārstāvji īsi iepazīstinās interesentus ar Dream Foundation tīklā esošajām augstskolām un to piedāvātajām programmām, kā arī prasībām piesakoties studijām ārvalstīs.

Tikšanās notiks pirmdien, 1.martā, plkst.18:30. Iegūt sīkāku informāciju par lekcijas norisi, kā arī pieteikties, ir iespējams mājas lapā www.dreamfoundation.eu. Lekcija ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Tā kā jau 10.martā ir pieteikšanās termiņš studijām ārvalstu augstskolās, tad šis ir īstais brīdis, lai rastu atbildes uz vēl pēdējiem neskaidrajiem jautājumiem un nokārtotu nepieciešamās formalitātes.

Dream Foundation organizē arī bezmaksas angļu valodas testu, kas ir pieejams tiem jauniešiem, kuri piesakās studijām ārvalstīs caur www.dreamfoundation.eu.

Kā atzīst Dream Foundation Latvia pārstāve Agate Zīverte, tad populārākās valstis joprojām ir Dānija, jo šajā valstī studijas ir bez maksas, kā arī Lielbritānija, kas piedāvā augstas kvalitātes studijas un tādejādi paver plašas profesionālās iespējas nākotnē.

Dream Foundation ir Eiropas līmeņa bezpeļņas organizācija, kuras galvenā darbības sfēra ir radīt iespējas, sniedzot informāciju un atbalstu studijām ārzemēs. Ar "Dream Foundation" palīdzību ir iespējams pieteikties 27 augstskolām un universitātēm, kas piedāvā augstāko izglītību 11 Eiropas valstīs, kā arī Kanādā, Brazīlijā un Malaizijā. Augstskolas piedāvā vairāk nekā 1500 studiju programmas, no kurām lielākā daļa ir angļu valodā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV