Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

T/c Spice atklās sieviešu skaistuma un mūžīgās jaunības noslēpumus

Inese Mauriņa, 04.03.2010. 11:45

Sestdien, 6. martā, daiļā dzimuma pārstāves tiek aicinātas uz t/c Spice, kur par godu Sieviešu dienai, norisināsies Kolonna Make-up festivāls, būs iespēja iegūt bezmaksas ķermeņa estētikas speciālistu un plastisko ķirurgu konsultācijas.
T/c Spice atklās sieviešu skaistuma un mūžīgās jaunības noslēpumus

Parfimērijas veikalu tīkla Kolonna make-up festivāla „Izkrāso pati” 1.sesija norisināsies t/c Spice, un tās laikā ikviena sieviete varēs saņemt speciālistu konsultācijas par jaunāko un sev piemērotāko dekoratīvo kosmētiku, ļauties pārvērtībām pie labākajiem grima meistariem, kā arī iegādāties dekoratīvās kosmētikas produktus par pievilcīgām cenām! Festivālā piedalīsies dažādu make-up zīmolu mākslinieki, tostarp, Artdeco, Chanel, Dior, Isador, Lancome, L’ Oreal Paris, Max Factor, Maybelline, Shiseido, Yves Saint Laurent.

Savukārt Latvijā pazīstami plastiskie ķirurgi dr. Kaspars Feldmanis un dr. Andrejs Kremņevs kompānijas Allergan skaistuma stendā sniegs bezmaksas ķermeņa estētikas konsultācijas. Dāmām būs ies pēja visu apskatīt, aptaustīt un piemērīt, kā arī uzzināt atbildes uz interesējošiem jautājumiem par sejas un krūšu estētiku.

Kaspars Feldmanis, Dr. Feldmaņa privātklīnika īpašnieks: „Mūsdienīgas un progresīvas sievietes vairs nebaidās izcelt savu personību un vairot pašapziņu, uzlabojot savas krūšu formas vai noslēpjot mazās vārnu kājiņas. Turklāt daudzām sievietēm tieši plastiskā ķirurģija ir iespēja no jauna sajusties sievišķīgām un iekārojamām. Tāpēc vēlos aicināt dāmas, droši spert soļus pretī pavasarim un izmantot iespēju 6.martā tikties klātienē, un uzdot visus aktuālos jautājumus par un ap plastisko ķirurģiju un skaistuma injekcijām. Pasākuma norises vietā būs iespēja visus materiālus pataustīt un piemērīt.”

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce: „Sirsnīgi sveicu mūsu dāmas šajos īpašajos svētkos. Aicinu izbaudīt iespēju vienuviet satikt Latvijas labākos skaistuma ekspertus un uzdot visus sakrājušos jautājumus. Mēs vēlamies, lai ikviena sieviete svētkos justos īpaši mīlēta, skaista un laimīga.

Vēlos pateikt arī paldies visiem Spices pircējiem, kas līdz šim ir aktīvi piedalījušies Spices 8. gadu jubilejas akcijā, kuras laikā izlozējam 8000 īpašos grupas Cosmos diskus un 800 biļetes uz Cosmos koncertu. Noslēdzoties Spices 8. gadu jubilejas pasākumu akcijai kā gala pasākums būs unikāla Cosmos koncertprogramma, gatavota tieši Jums – mūsu pircējiem. Ja vēl neesat piedalījušies akcijā un ieguvuši savā īpašumā Cosmos CD un biļetes uz koncertu, to iespējams izdarīt līdz pat 8. martam, plkst. 17.00. Uz tikšanos koncertā!” 

Vairāk informācijas par pasākumiem meklējiet: www.spice.lv

Sieviešu dienas pasākumi norisināsies t/c Spice 8 gadu jubilejas kampaņas ietvaros, kuras laikā, vēl četras dienas apmeklētājus gaida izdevīgi piedāvājumi Spices veikalos. Iepērkoties Spices veikalos un krājot uzlīmes, ikvienam ir iespēja iegūt savā īpašumā grupas Cosmos dziesmu izlasi un laimēt ielūgumus uz Spices jubilejas noslēguma pasākumu - unikālu grupas koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī 8.martā!

Spices veikalu īpašos piedāvājumus un jubilejas pasākumu programmu meklējiet www.spice.lv

Ar loterijas noteikumiem var iepazīties tirdzniecības centra Spice mājas lapā – www.spice.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV