Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Jauno profesionāļu skolas atklāšanu apmeklē ap 500 skolēnu

Ieva Kaņepe, 09.03.2010. 13:50

6. martā Jauno profesionāļu skola pulcēja vidusskolēnus no visas Latvijas. Atklāšanas pasākums notika Pasaules tirdzniecības centrā, kur savā pieredzē ar jauniešiem dalījās zinošas un kolorītas personības kā Ieva Plaude, Baiba Sipeniece-Gavare, Māris Grigalis u.c. Skolēni ieguva jaunas atziņas un droši tās izteica nodarbības laikā.

Gan Jauno profesionāļu skolas viesi, gan biznesa augstskolas Turības dekāni vēlreiz un vēlreiz apliecināja: nerimstoša vēlēšanās izzināt, kā arī zināšanas paver karjeras iespējas. Taču, lai atrastu savu virzienu dzīvē, jauniešiem vispirms ir jāsāk ar savu vēlmju apzināšanu un tad jāmeklē veids, kā tās realizēt un tapt sadzirdētiem.

"Jauniešiem Latvijā jābūt pārliecinātiem par savu nākotnes profesiju pēc iespējas ātrāk, jo tikai tā mēs šajos laikos spēsim uzcelt konkurētspējīgu valsti un sabiedrību.  Jauno profesionāļu skola ir vērienīgs ieguldījums gandrīz 1000 Latvijas jauniešu dzīvē, lai starp mums pēc iespējas ātrāk rastos jauni un zinoši savas sfēras profesionāļi, kas rada ideālus, pēc kā tiekties un piemērus, kam sekot", norāda Edmunds Sprūdžs, “HansaWorld Latvija” vadītājs.

Tāpat pasākumā bija iespēja fotografēties, mieloties ar kliņģeri un pat dejot „Putniņu deju”. Skolēni tika aicināti piedalīties skolas saukļa izveidē un absolūtā favorīta - „Nāc un dari – pierādi, ka vari”- īpašnieks vinnēja ceļojumu ar Tallink uz Stokholmu.

Vairums skolēnu ar nepacietību gaida nākamas nodarbības. Savukārt daļai pēc pirmās nodarbības bija skaidrs, kādā fakultātē stāties un par ko vēlas kļūt. Taču – lai šo pārliecību nostiprinātu, aicinām apmeklēt arī turpmākās nodarbībās biznesa augstskolas Turība telpās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV