Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Domina” aicina spēlēties

Guntra Lipska, 16.03.2010. 16:10

Vai zini, kā pārsteigt mammu un tēti brokastīs? Varbūt vēlies iepazīties ar kādu slavenu sportistu vai mūziķi? Varbūt Tev patīk eksperimenti un zinātniski izgudrojumi? Bet varbūt vēlies uzzināt, kā top multenes un kā bērnībā blēņojušās slavenības? Tirdzniecības centrs „Domina” par visu ir parūpējies!

20. un 21. martā no plkst. 12:00 līdz 18:00 tirdzniecības centrs „Domina” aicina bērnus un viņu vecākus uz bērnu dienām jeb Kidding, kuru laikā ikvienam būs iespēja iesaistīties dažādās izklaidējošās un izglītojošās aktivitātēs.

Pasākuma atklāšanas dienā, 20. martā bērnus sagaida īpaši aizraujoši pārsteigumi: kulinārijas laboratorijā viņi varēs mācīties gatavot ēst un, iespējams, pēc tam iepriecināt mammu un tēti ar gardām brokastīm vai pusdienām, būs iespēja satikties un iepazīties ar dažādu aizraujošu profesiju pārstāvjiem, piemēram, animācijas filmu māksliniekiem, Rīgas „Dinamo” hokejistiem un pat olimpisko medaļu ieguvējiem, kamaniņbraucējiem brāļiem Šiciem.

Tie, kuriem patīk zinātne un dažādi izgudrojumi, varēs iesaistīties jauno zinātnieku klubā un vērot jautros un pārsteidzošos eksperimentus, bet mākslas studijā varēs uzzināt, kā top īstas animācijas filmas. Savukārt kopā ar basketbola kluba „VEF Rīga” spēlētājiem ikvienam mazajam būs iespēja uzspēlēt basketbolu uz Nintendo Wii spēļu konsoles, ko sarūpējis veikals „Euronics”.

Pulksten 17:00 visiem būs iespēja bez maksas noskatīties leļļu teātra izrādi, kas sestdien tiks rādīta latviešu valodā, bet svētdien – krievu valodā. Visas nodarbības notiks speciāli tām atvēlētajā vietā (bijušajā „Stepper” veikalā iepretim veikalam „Čipollino”), - vecāki tur varēs atstāt savus bērnus un doties paši savās gaitās, esot droši, ka viņu bērni tiks rūpīgi uzraudzīti un pieskatīti.

Līdztekus visām šīm aktivitātēm t/c „Domina” visas nedēļas nogales garumā piedāvās īpašas bērnu ēdienkartes restorānos un kafejnīcās un daudzus citus piedāvājumus mazajiem Kidding viesiem un viņu vecākiem. Tāpat arī būs iespēja iepazīt dažādas spēļu konsoles no „Euronics”, rotaļlietu pasauli no veikala „XS” un darboties veikala „Čipollino” sarūpētajā spēļu stūrītī. Par jautru noskaņojumu rūpēsies īsts klauns, bet aktīvākie bērni varēs izdauzīties uz „Annels” batuta vai izmēģināt rotaļu mašīnas. Savukārt mazie kārumnieki varēs pēc sirds patikas našķēties ar „Dinamo” produkcijas gardumiem.

Tirdzniecības centrs „Domina” aicina kopīgi izbaudīt brīvdienas jautrā gaisotnē ar saviem mīļajiem - spēlēsimies kopā! Plašāka informācija pieejama www.domina-shopping.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV