Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zemnieki tirgos lauku labumus pie Spices līdz pat rudenim

Maija Trikule, 17.03.2010. 11:11

Ņemot vērā pircēju lielo interesi un pieprasījumu pēc svaigiem zemnieku produktiem, Spice šogad turpina iesākto tradīciju – zemnieku tirdziņa rīkošanu. Lauku labumu tirdziņu pie t/c Spice šogad atklās pavasara skaistākajos svētkos – Lieldienās, un tas turpinās pulcēt zemniekus un pircējus līdz pat rudens salnām.

„Lauku labumu tirdziņa” darba laiki Lieldienās – 2., 3. un 4. aprīlī no plkst. 10:00 līdz 17:00. Sākot no 9. aprīļa tirdziņš būs atvērts katru piektdienu no plkst. 15:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10.00 līdz 17:00 līdz pat 30. oktobrim.

Lauku labumu tirdziņa darba laiki tiek pielāgoti zemnieku iespējām piedalīties tirdziņā un pircēju paradumiem.

Tirdziņa apmeklētājiem tiks piedāvāts plašs pašmāju zemnieku ražotās produkcijas klāsts: varēs iegādāties svaigu pienu un piena produktus, dažādu šķirņu sierus, mājas saldējumu, maizi un konditorejas izstrādājumus, medu un citus bišu produktus, gaļas kūpinājumus, žāvējumus un desas, kūpinātas zivis, saknes, augļus, dārzeņus, ogas, veselīgo smiltsērkšķu sulu, garšaugus, kā arī augļu un dārzeņu konservus.

Papildus šai produkcijai, atbilstoši zemnieku ražai, dabas ritējumam un cilvēku pieprasījumam, tiks piedāvāti ķirši, āboli, zemenes, Jāņu zāles un citi aktuālie produkti.

Lauku labumu tirdziņā savu dalību apstiprinājuši z/s Arāji, z/s Kalnābeles, LPKS Latvijas Jēri , z/s Kalna Smīdes-1, maiznīca „Liepkalni”, SIA „Lienama Alūksne”, SIA „Rozīne”, Z/s Jaundimdāni, Z/s Jaunkalēji un citas Latvijas zemnieku saimniecības.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV