Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Notiks ikgadējā skolotāju konference "Latvijas cilvēks izglītības telpā un laikā"

Nora Heinrihsone, 22.03.2010. 11:54

30. un 31.martā Rīgas 3. ģimnāzijā notiks ikgadējā skolotāju konference "Latvijas cilvēks izglītības telpā un laikā", kas organizēta ar mērķi apkopot pedagogu priekšlikumus un vienot izglītības procesos iesaistīto grupu viedokļus "Citas izglītības sistēmas" veidošanai.

Pirmajā konferences dienā ieplānotas LNSS priekšsēdētaja Dr. paed. Edgara Kramiņa, viņa vietnieces Dinas Lūses, konferences viesu un darba grupu vadītāju uzrunas. Savukārt, Dr. oec. Sarmīte Jēgere svinīgi atvērs pedagoģijas zinātnes rakstu krājumu "Izglītība un audzināšana Latvijas sabiedrībai".

Otrajā dienā LNSS Padomes nozīmēto darba grupu vadītāju pārraudzībā paredzēts darbs grupās problēmu izvirzīšanai, diskusijām un tēžu pieteikšanai tālākam darbam pie "Citas izglītības sistēmas" veidošanas.

Tikai mēs paši varam mainīt Izglītības sistēmas uzbūvi, struktūru un pats svarīgākais - mācību saturu! Ir jārada sava, latviska mācību sistēma - atbilstoši mūsu valsts garam un kultūrai!

Kas lauzīs šo apburto ķēdi, ja ne mēs paši?

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV