Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rīgā notiks starptautiska konference „Baltic Management Summit 2010”

Inguna Almbauere, 23.03.2010. 19:06

29. maijā Latvijas Kultūras akadēmijas un Hamburgas Mūzikas un teātra augstskolas īstenotās Kultūras un mediju menedžmenta maģistratūras studiju programmas absolventi ar Latvijas Kultūras akadēmijas atbalstu, atzīmējot studiju programmas 10. gadadienu, rīko konferenci „Baltic Management Summit 2010”. Konference notiks Latvijas Kultūras akadēmijas telpās.

Konferences galvenie mērķi ir apzināt pastāvošo situāciju mediju jomā un analizēt mediju nozīmi viedokļa veidošanā, mediju nozīmi tautsaimniecības attīstībā, apspriest reģionā pastāvošajai situācijai atbilstošas komunikācijas stratēģijas iespējamu izstrādi, kā arī pārrunāt aktualitātes un inovācijas mediju jomā.

Konferences mērķauditorija ir mediju speciālisti – TV, radio producenti, interneta portālu redaktori, projektu vadītāji, žurnālisti, sabiedrisko attiecību speciālisti, mārketinga un produktu attīstības speciālisti un vadītāji dažādās uzņēmējdarbības sfērās, teātru un citu kultūras iestāžu vadītāji, režisori, preses un mūzikas izdevniecību, tipogrāfiju vadītāji un speciālisti, studenti un citi interesenti. 

Konferencē par aktuāliem mediju un kultūras jautājumiem referēs savas jomas augsta līmeņa speciālisti un eksperti Vācijā un Latvijā - profesors Klauss Pēters Nēbels - UMC (University of Management and Communications) viceprezidents; bijušais Beiersdorf un Tchibo Komunikāciju vadītājs ( Vācija), Hoenheimas Universitātes ordinētais profesors socioloģijā un empīriskajā sociālajā izpētē Eugens Buss (Vācija), Hamburgas Mediju skolas izpilddirektore Insa Sjurts (Vācija), reklāmas aģentūras “MOOZ!” radošais direktors Ēriks Stendzenieks (Latvija), starptautisku kultūras un mākslas projektu producente, Latvijas Kultūras akadēmijas lektore mag.art. Leonarda Ķestere (Latvija), Latvijas Kultūras koledžas Profesionālo kompetenču attīstības nodaļas vadītāja Kamila Ozoliņa (Latvija), raidījuma “Kas notiek Latvijā?” producente mag.art. Agnese Štrause (Latvija) un citi eksperti.

Konferences rezultātā tiks veicināta ilgtermiņa sadarbība starp Latvijas, Vācijas un nākotnē arī visa Baltijas jūras reģiona nozares speciālistiem, mediju kultūras veidošana, nozares informācijas aprites uzturēšana un koordinēšana, regulāra pieredzes apmaiņa un profesionālā pilnveidošanās mediju un kultūras menedžeriem.

Rīkotāji konferenci „Baltic Management Summit” iecerējuši rīkot arī nākamgad, izveidojot to par tradicionālu Baltijas jūras reģiona mediju un kultūras speciālistu viedokļu apmaiņas pasākumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV