Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sākas pieteikšanās Baltic PR Awards 2010

Kristīne Atraste, 24.03.2010. 15:19

Šodien, 24. martā, ir uzsākta pieteikumu pieņemšana Baltijas valstīs nozīmīgākajam sabiedrisko attiecību konkursam „Baltic PR Awards 2010”. Konkurss norisināsies jau piekto gadu, to organizē  Latvijas sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija sadarbībā profesionāļu asociācijām Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.  Sabiedrisko attiecību nozares svarīgākā gada notikuma Baltijas valstīs centra statusu arī šogad saglabā Rīga.

Uzņēmumu, valsts, pašvaldību iestāžu un nevalstiskā sektora sabiedrisko attiecību speciālisti, kā arī sabiedrisko attiecību aģentūras un individuālie konsultanti ir aicināti iesniegt 2009. gadā labākās un veiksmīgākās komunikācijas kampaņas. Darbus var iesniegt 10 dažādās kategorijās (skat. šeit)

LSAKA prezidente Inga Latkovska: „Iesniegtie darbi, kā jau tas ierasts, izceļ veiksmīgākās kampaņas un sabiedrisko attiecību notikumus Baltijas valstīs. Esmu pārliecināta, ka šogad konkursā būs vērojama īpaši spraiga konkurence, un konkursa ietvaros tiks apskatīti augsta līmeņa komunikācijas projekti. Sabiedrisko attiecību nozare šobrīd piedzīvo interesantas izmaiņas, no vienas puses, arvien vairāk integrējoties plašākā komunikācijas procesā, no otras puses, tādējādi izceļot tieši sabiedrisko attiecību pievienoto vērtību. Tāpēc šī gada projekti varētu būt īpaši interesanti”.

Līdzīgi kā pērn, „Baltic PR Awards” saglabāta elektroniskā pieteikšanās forma, kas nodrošina ērtu un drošu pieteikumu iesniegšanas procesu, kā arī to, ka projekti nepastarpināti nonāk žūrijas locekļu rīcībā.

Šogad tiek saglabāta pagājušajā gadā aizsāktā iesniegto darbu vērtēšanas prakse – papildus pieteikumu saturiskajam vērtējumam, ko neklātienē veiks 30 žūrijas locekļi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm, piekto daļu vērtējuma veidos arī kampaņu klātienes prezentācijas 14. maijā, uz kurām tiks izvirzīti 3 finālisti katrā no desmit kategorijām. Prezentāciju laikā žūrijas pārstāvjiem un skatītājiem būs iespēja uzdot pretendentiem jautājumus, lai precizētu ar projektu saistītos jautājumus, savukārt, finālistiem tā būs iespēja ar labu prezentāciju uzlabot savu vērtējumu. Darbus klātienē šogad vērtēs augsta līmeņa vadītāji no publiskā, privātā un nevalstiskā sektora.

Finālistu prezentācijas būs iespējams klausīties klātienē, piesakoties LSAKA mājas lapā http://www.lsaka.lv/ sadaļā „Baltic PR Awards 2010”


Darbus konkursam var iesniegt līdz 25. aprīlim elektroniskā formā LSAKA mājas lapā http://www.lsaka.lv/ konkursa sadaļā Baltic PR Awards 2010, kur pieejams konkursa nolikums un pieteikuma anketa. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 14. maijā  „Baltic PR Awards 2010” noslēguma pasākumā.

***
Baltic PR Awards ir vienīgais sabiedrisko attiecību nozares izvērtējuma pasākums Baltijas valstīs, kurš notiek organizēts kopš 2005. gada. Konkursa organizators ir Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA), līdzorganizatori – Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP), Igaunijas Sabiedrisko attiecību asociācija (EPRA) un Lietuvas Sabiedrisko attiecību speciālistu savienība (LRVS).

Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA) dibināta 2001. gada 24. aprīlī ar mērķi veicināt sabiedrisko attiecību nozares attīstību, ētikas un kvalitātes standartu ievērošanu un sabiedrības informēšanu par nozares aktualitātēm. Asociācija apvieno desmit vadošās sabiedrisko attiecību kompānijas, kuras pārstāv aptuveni 70% tirgus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV