Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Valmieras Kultūras centrs aicina uz Lieldienu pasākumu kopā ar Ziedu meitenēm un Lieldienu Zaķi

Līga Tarbuna, 26.03.2010. 11:41

4. aprīlī plkst. 12.00 Valmieras Kultūras centrā notiks Lieldienu pasākums – raibie piedzīvojumi kopā ar Ziedu meitenēm un Lieldienu Zaķi.
Valmieras Kultūras centrs aicina uz Lieldienu pasākumu kopā ar Ziedu meitenēm un Lieldienu Zaķi

Valmieras Kultūras centra administratore Līga Kokorēviča pastāstīja, ka pasākuma pirmajā daļā – koncertā uzstāsies mazo vokālistu konkursa „Cālis 2010” laureāti un Valmieras Kultūras centra Tautas deju ansambļa „Gauja” studijas dejotāji, kā arī bērnu deju kolektīvi. Savukārt pēc koncerta klātesošie tiks iesaistīti „Pasaku nama” piedāvātajās radošajās darbnīcās un rotaļās. Kopā ar Ziedu meitenēm un Lieldienu Zaķi varēs izpildīt interesantus prāta uzdevumus, piedalīties jautrās stafetēs, dziedāt un dejot, lekt un rāpot. Ziedu meitenes atklās savus noslēpumus par neparastu olu krāsošanu, aicinot kopā meklēt Lielās Lieldienu olas, kas būs paslēptas dažādās neiedomājamās vietās.

Pasākumā piedalīties aicināti mazi un lieli interesenti. Apmeklējums bez ieejas maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV