Sestdiena, 08.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Mundra, Frīda, Frīdis;

Paziņota Baltic PR Awards 2010 žūrija

Kristīne Atraste, 30.03.2010. 16:32

Ir oficiāli apstiprināta un izziņota Baltijas valstīs nozīmīgākā sabiedrisko attiecību konkursa „Baltic PR Awards 2010” žūrija, kas vērtēs iesniegtos darbus elektroniski un izvirzīs trīs finālistus katrā kategorijā. Žūrijas sastāvā ir 27 sabiedrisko attiecību nozares speciālisti no visām trim Baltijas valstīm.

Šogad konkursa darbi tiks vērtēti divās kārtās. Papildus pieteikumu saturiskajam vērtējumam, ko neklātienē veiks 27 žūrijas locekļi, piekto daļu vērtējuma veidos finālistu klātienes prezentācijas 14. maijā. Prezentāciju laikā žūrijas pārstāvjiem un citiem klātesošajiem būs iespēja uzdot pretendentiem jautājumus, lai precizētu ar projektu saistītos jautājumus, savukārt, finālistiem tā būs iespēja ar labu prezentāciju uzlabot savu vērtējumu. Darbus klātienē šogad vērtēs augsta līmeņa vadītāji no publiskā, privātā un nevalstiskā sektora.

LSAKA prezidente Inga Latkovska: „Ar šo vērtēšanas sistēmu, iekļaujot tajā augsta līmeņa vadītājus no publiskā, privātā un nevalstiskā sektora, mēs uzsveram, ka komunikācijas veidošana ir biznesa instruments, tā ir vadības funkcija. Sabiedrisko attiecību darba patiesie vērtētāji organizāciju izvirzīto mērķu sasniegšanas kontekstā ir ne tikai komunikācijas speciālisti, bet arī augstākā līmeņa vadītāji. Tādēļ šogad ir mainīta vērtēšanas sistēma.”

„Baltic PR Awards” saglabāta elektroniskā pieteikšanās forma, kas nodrošina ērtu un drošu pieteikumu iesniegšanas procesu. Darbus konkursam var iesniegt līdz 25. aprīlim elektroniskā formā LSAKA mājas lapā www.lsaka.lv 

***

Baltic PR Awards ir vienīgais sabiedrisko attiecību nozares izvērtējuma pasākums Baltijas valstīs, kurš notiek organizēts kopš 2005. gada. Konkursa organizators ir Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA), līdzorganizatori – Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP), Igaunijas Sabiedrisko attiecību asociācija (EPRA) un Lietuvas Sabiedrisko attiecību speciālistu savienība (LRVS).

Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA) dibināta 2001. gada 24. aprīlī ar mērķi veicināt sabiedrisko attiecību nozares attīstību, ētikas un kvalitātes standartu ievērošanu un sabiedrības informēšanu par nozares aktualitātēm. Asociācija apvieno desmit vadošās sabiedrisko attiecību kompānijas, kuras pārstāv aptuveni 70% tirgus.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV