Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Tiek uzsākts semināru cikls skolu pedagogiem "Eiropas Savienības tēma skolās"

Zane Onkele, 01.04.2010. 10:03

Lai aktualizētu Eiropas Savienības tēmu mācīšanu skolās, LR Ārlietu ministrija, Eiropas Parlamenta Informācijas birojs Latvijā un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā rīko septiņu semināru ciklu lielākajās pilsētās "Eiropas Savienības tēma skolā".

Semināru ietvaros pedagogiem būs iespēja apgūt dažādas ar ES jautājumiem saistītas tēmas: Eiropas Savienības aktualitātes (Lisabonas līguma ieviestās izmaiņas, ES 2020 stratēģija, 2011. gads - Eiropas Brīvprātīgā darba gads u.c. aktualitātes), kā palīdzēt skolēnam vispusīgi iegūt izpratni par Eiropas Savienību un jauniešu līdzdalības iespējas ES programmās un ES institūcijās.

Visos semināros pedagogiem būs arī iespēja iepazīties ar labās prakses piemēriem – prezentācijām par jau īstenotiem ES projektiem Latvijas skolās.

Semināri notiks sešās pilsētās:

7. aprīlī Rēzeknē - Rēzeknes Valsts ģimnāzija, Kaļķu iela 12,

12. aprīlī Rīgā - Eiropas Savienības māja, Aspazijas bulvāris 28,

16. aprīlī Valmierā - Vidzemes Augstskola, Tērbatas iela 10,

19. aprīlī Liepājā - Liepājas Universitāte, Lielā iela 14,

30.aprīlī Daugavpilī - Daugavpils Universitāte, Vienības iela 13,

5. maijā Rīgā - Eiropas Savienības māja, Aspazijas bulvāris 28,

7.maijā Ventspilī - Ventspils bibliotēka, Akmeņu iela 2.

Visu semināru norises laiks ir no pulksten 9.30 līdz 15.00.

Seminārus pēc LR Ārlietu ministrijas pasūtījuma organizē komunikāciju aģentūra EKO MEDIA. Vairāk informācijas par semināriem un to dienas kārtību – pa tālruni 67600666 un 26477549 (Sandra Galgāne)

Seminārus finansē no Eiropas Komisijas un Latvijas valdības noslēgtās Vadības partnerības līdzekļiem. Tās mērķis ir sabiedrības informēšana par Eiropas Savienību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV