Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Juristi iekrāso pavasari Aprīļa joku karnevālā

Jurita Krūma, 01.04.2010. 13:31

Ziemu beidzot ir nomainījis pavasaris, tādēļ palēnām atsākas ballīšu sezona. Arī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (LU JF SP) sagatavojusi kādu pavasarīgu pārsteigumu ne tikai saviem studentiem, bet arī visiem, kuri alkst jautrības.

9.aprīlī Raiņa bulvārī 19, Latvijas Universitātes galvenās ēkas „Amica” banketu zālēs notiks JF SP rīkotais pavasara karnevāls. Kā vieni no iespaidīgākajiem pasākuma elementiem ir paredzētais iluzionistu šovs un dejotāju šovgrupas uzstāšanās. Par vakara muzikālo ietvaru gādās „Sunday Jam Toast”, bet stafeti vakara noslēgumā pārņems DJ Lūsis. Kā jau īsts karnevāls, tas būs pilns ar negaidītiem notikumiem un pārsteigumiem.

Visi interesenti un ballēties gribētāji, ir aicināti apmeklēt šo pasākumu 9.aprīlī no plkst. 22:00. Ielūgumus ir iespējams iegādāties LU JF SP Birojā, Raiņa b.19 463.telpa, vai arī piesakoties uz e-pastu lujfsp@gmai.com.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV