Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Rīgā gaidāmi ziepju burbuļu nokrišņi

Staņislavs Davidovs, 03.04.2010. 12:24

Nākamsvētdien, 11. aprīlī, Rīgā tiek rīkota Dreamflash akcija. Visiem labi pazīstamās šaurās ieliņas laistīsies varavīksnes krāsās lidojošu sfēru atspulgā. Pirmais Dreamflash notika Maskavā 2006. gadā. Nu katru gadu akcijai pievienojas vairāk un vairāk pasaules pilsētu. Rīgā Dreamflash notiks jau trešo reizi. Katru gadu gājienā piedalās apmēram piecsimts cilvēki.
Rīgā gaidāmi ziepju burbuļu nokrišņi

Sākotnēji Dreamflash bija protests pret pārmērīgu pasaules komercializāciju. Gājiens nav saistīts ne ar politiku, nedz arī ar ekonomiskajiem vai reliģioziem mērķiem. Rīgas Dreamflash mērķis ir kaut vai uz stundu novērst cilvēku uzmanību no ikdienas rutīnas un priecāties par ilgi gaidīto pavasari pēc tik „pilnvērtīgas” šī gada ziemas.

Piedalīties gājienā var jebkurš, neatkarīgi no vecuma un uzskatiem. Lai kļūtu par Dreamflash dalībnieku, nepieciešams:
•    Ziepju burbuļu bundžiņa (vai pat dažas)
•    Spilgti apģērbi (pavasaris taču jāsagaida skaisti)
•    Lielisks garastāvoklis
Gājiens sāksies 14:14 (lai visi dalībnieki varētu iedomāties vēlēšanos) no Bastejkalna un beigsies Doma laukumā. Sīkāka informācija par maršrutu ir atrodama pasakuma mājas lapā.

Saites uz Rīgas Dreamflash grupām sociālajos tīklos un cita noderīga informācija ir atrodama majas lapā www.dreamflash.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV