Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Brīvdienās laika apstākļi pasliktināsies

LETA, 28.04.2007. 09:45

Sākot no šodienas vakara Latvijā atkal pasliktināsies laika apstākļi - pazemināsies temperatūra, bet pirmdien gaidāms lietus un pat sniegs, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūra (LVĢMA).
Šodien, sākot no valsts ziemeļu rajoniem, pāri Latvijai virzīsies lietus mākoņu zona. Vidzemē un Latgalē, iespējams, ducinās arī pērkons, taču aiz šīs mākoņu zonas vēji iegriezīsies no ziemeļu puses un no jauna Latvijā ieplūdīs arktiskās gaisa masas.

Rīt dienā, lai arī spīdēs saule un nokrišņi nav gaidāmi, maksimālā gaisa temperatūra būs plus 9, plus 14 grādi, bet turpmāk tā katru dienu pazemināsies par 1 - 2 grādiem.

Pirmdien un otrdien mākoņu jau būs daudz vairāk, un no ziemeļiem pāri Latvijai virzīsies nokrišņu zonas, kas atnesīs ne vien lietu, bet Vidzemē un Latgalē arī sniegu. Kurzemē un Zemgalē brīžiem uzspīdēs arī saule.

Nākamās nedēļas pirmajās dienās pūtīs stiprs un brāzmains ziemeļrietumu, ziemeļu vējš. Nakts laikā gaisa temperatūra pazemināsies zem 0 grādu atzīmes, vienīgi piekrastes rajonos būs siltāk. Dienas maksimālā gaisa temperatūra būs plus 4, plus 10 grādi.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV