Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēdzies Jauno Uzņēmēju Forums 2010: No idejas līdz savam biznesam

Viesturs Liepkalns, 19.04.2010. 15:21 | komentāri (1)

Piektdien, 16. aprīlī, Sapņu Fabrikā norisinājās Jauno Uzņēmēju Forums 2010: No idejas līdz savam biznesam. Šis bija pirmais pasākums, vairāku pasākumu sērijā, kas veltīta Latvijas veiksmes stāstiem. Foruma dalībnieki iepazīstināja publiku ar saviem veiksmes stāstiem, dalījās pieredzē par uzņēmējdarbības uzsākšanu un centās iedvesmot, lai radītu jaunus panākumus. 

Pasākumu apmeklēja arī uzņēmēja Ieva Plaude, kura dalījās savā uzņēmējdarbības pieredzē un atzina, ka tas ir fantastiski, ka valstī ir tik daudz jaunu cilvēku, kas vēlas attīstīt savu uzņēmējdarbību.

Kā norādīja viens no pasākuma organizatoriem, biedrības „Pirmie” valdes priekšsēdētājs, Normunds Teteris, tad šobrīd svarīgi ir motivēt un iedvesmot cilvēkus ar veiksmes stāstiem, lai nākotnē šo veiksmes stāstu mums būtu daudz vairāk, lai mums būtu vairāk iespēju lepoties. Viņš arī norādīja, ka Latvijā ir fantastisks radošais potenciāls un šeit neesot ideju trūkums, toties pietrūkst zināšanu, kā savu ideju pārvērst biznesā.  

Forumā piedalījās un ar prezentācijām uzstājās arī tādi Latvijā pazīstami cilvēki, kā RSEBAA rektors Boriss Kurovs, uzņēmēja Rita Stražinska ar produktu „BIO2YOU”, Ģirts Ļaudaks no „Mykoob”, Lotte Tīsenkopfa no „Madara Cosmetics”un daudzi citi. 

Pasākumā kopā piedalījās vairāk kā 350 cilvēku. 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV