Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Cēsis gatavojas Starptautiskajai ģimenes dienai

Vita Pētersone, 23.04.2010. 11:11

Kā zināms, ģimene ir laimes atslēga, tādēļ šogad, 15.maijā, jau sešpadsmito reizi visā pasaulē tiks atzīmēta Starptautiskā ģimenes diena. Cēsīs Ģimenes dienu atzīmēs otro reizi.

Ņemot vērā Cēsu novada pozitīvās atsauksmes un ģimeņu lūgumu, kā tradīcija, jau otro gadu Cēsīs, tiks organizēta ģimenes diena. Arī šogad Cēsu novada p/a "Sociālais dienests" sadarbībā ar dažādām organizācijām dāvinās šos svētkus visām Cēsu novada ģimenēm ar bērniem.

Visas Cēsu novada ģimenes ar bērniem 2010. gada 15.maijā no plkst. 11.00 līdz 13.00 aicinātas doties pastaigā pa Latvijā vienīgo Bērnu tiesību un pienākumu taku. Ģimeņu reģistrācija un takas sākums - Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, Cēsīs. Šeit katra ģimene varēs saņemt Bērnu tiesību un pienākumu takas maršruta karti, un Ģimenes pasi. Ejot pa kartē norādītajiem punktiem ģimenēm būs iespēja iesaistīties dažādās jautrās, ģimeni saliedējošās aktivitātēs. Un protams, būs dažādi pārsteigumi.

Katrā punktā ģimenes varēs iepazīties ne tikai ar bērnu tiesībām, bet arī ar tā pienākumiem.

Pasākuma noslēgumā, plkst. 13.00, Maija parka estrādē ģimenēm veltīts svētku koncerts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV