Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Andrejsalā norisināsies ērmriteņu būvēšanas radošā darbnīca „Dzimumsatiksme”

andrejsala.lv, 27.04.2010. 09:14

Radošā apvienība Apokalipses jātnieki aicina stāties īpaši tuvās attiecībās ar materiāliem un instrumentiem, lai, saplūstot vienā veselumā, radītu savu unikālu transporta līdzekli. Jau ceturto gadu no 1. līdz 4. maijam Andrejsalā, Apokalipses jātnieku garāžās, norisināsies ērmriteņu būvēšanas darbnīca.
Andrejsalā norisināsies ērmriteņu būvēšanas radošā darbnīca „Dzimumsatiksme”

Ērmritenim var būt daudz pārsteidzošu funkciju – tas var būt mīļāks par vismīļāko draugu, tas var būt uzticams partneris, kurš nekad nepievils un nenodos. Katrs darbnīcas dalībnieks būs sava ērmriteņa dizaina autors, kurš uz vecu velosipēdu bāzes radīs savu ideālo partneri.

Apvienība Apokalipses jātnieki Andrejsalā darbojas jau piekto gadu un darina oriģinālus divriteņus no vecu velosipēdu detaļām un metāla atgriezumiem. Radītajiem ērmriteņiem ir neparasts izskats, katrs no tiem iedzīvina kādu radošu ideju, propagandējot oriģinalitāti, eksperimentu un māksliniecisku pieeju, saglabājot funkcionalitāti un ekoloģiskas pārvietošanās principus.

Radošajā darbnīcā piedalīsies ap 20 dalībniekiem, kuru vidū ir mākslinieki, dizaineri un velo entuziasti. Noslēguma parāde Rīgas ielās paredzēta 4. maijā, ap pulksten 14.00. Uz parādi aicināti arī visi iepriekšējo darbnīcu dalībnieki, kuriem ir vēl saglabājušies ripojoši ērmriteņi, kā arī visi Apokalipses jātnieku draugi un atbalstītāji. Parādes izbraucienam sekos svinīgs ērmriteņu radošās darbnīcas noslēgums Andrejsalā.

Papildu informācijai – www.freakbike.lv, Mikus Mezītis, apvienība Apokalipses jātnieki, tālrunis 26548664.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV