Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Baltic PR Awards 2010 saņemts 71 pieteikums

Kristīne Atraste, 28.04.2010. 11:57

Vakar noslēdzās pieteikumu pieņemšana konkursā „Baltic PR Awards 2010”. Kopumā šogad saņemts 71 pieteikums. Lielākais pieteikumu skaits tika saņemts jomās, kas saistās ar klientu attiecību komunikāciju, biznesa komunikāciju un korporatīvo sociālo atbildību. 
Baltic PR Awards 2010 saņemts 71 pieteikums

Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācijas prezidente Inga Latkovska komentē: "Arī šogad, tāpat kā pagājušajā gadā, papildus pieteikumu saturiskajam vērtējumam, ko neklātienē veiks 32 žūrijas locekļi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm, piekto daļu vērtējuma veidos kampaņu klātienes prezentācijas 14. maijā, uz kurām tiks izvirzīti 3 finālisti katrā no desmit kategorijām. Prezentāciju laikā žūrijas pārstāvjiem un skatītājiem būs iespēja uzdot pretendentiem jautājumus, lai precizētu ar projektu saistītos jautājumus, savukārt, finālistiem tā būs iespēja ar labu prezentāciju uzlabot savu vērtējumu."

„Baltic PR Awards 2010” finālisti tiks paziņoti 10. maijā. 

Finālistu prezentācijas būs iespējams klausīties klātienē, piesakoties LSAKA mājas lapā www.lsaka.lv. Finālistu prezentāciju klausītājiem būs iespēja apmeklēt arī „Baltic PR Awards 2010” noslēguma pasākumu, kas notiks 14. maijā, plkst. 20.00 Artelī.

***

Baltic PR Awards ir vienīgais sabiedrisko attiecību nozares izvērtējuma pasākums Baltijas valstīs, kurš notiek organizēts kopš 2005. gada. Konkursa organizators ir Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA), līdzorganizatori – Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP), Igaunijas Sabiedrisko attiecību asociācija (EPRA) un Lietuvas Sabiedrisko attiecību speciālistu savienība (LRVS).

Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācija (LSAKA) dibināta 2001. gada 24. aprīlī ar mērķi veicināt sabiedrisko attiecību nozares attīstību, ētikas un kvalitātes standartu ievērošanu un sabiedrības informēšanu par nozares aktualitātēm. Asociācija apvieno desmit vadošās sabiedrisko attiecību kompānijas, kuras pārstāv aptuveni 70% tirgus.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV