Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valpurģu nakts Tērvetes dabas parkā

Ilona Līduma, 29.04.2010. 11:53 | komentāri (2)

Pavasaris  ir spēka, mīlestības un dzīvesprieka laiks, kad dabā viss ir svaiga zaļuma un plauksmes pilns. Piektdien, 30. aprīlī no plkst. 21.00 līdz pusnaktij Tērvetes dabas parkā norisināsies Pasaku meža nakts svētki - Valpurģu nakts.  
Valpurģu nakts Tērvetes dabas parkā

Pasākums vienlaicīgi noritēs divās vietās – Pasaku meža Raganu silā un Rotaļu laukumā, kas savstarpēji būs savienoti ar  sveču takām. Rotaļu laukumā tiks  „modināts” pavasaris, būs  „Meklējamā pusstunda”, tērpu un masku konkurss „Meža burve” un „Misters Viņš”. Ugunij šai naktī piedēvēts īpaši maģisks spēks - tā var izmainīt likteni. „Uguns stundā” no plkst. 22.30 – 23.30 salūts un gaismas šovi ar Ugunszelli. Savukārt sveču gaismas pielietajā Raganu silā varēsiet sasmelties brīnumūdens spēku, nogaršot burvju dziru, ieskatīties „runājošajā” spogulī, izkalt Veiksmes monētu vai atrast  Dzeguzes naudiņu  ar jautrajām Raganiņām un omulīgo Velniņu. Naksnīgo sajūtu baudītājiem vēlams ierasties attiecīgos tērpos, līdzi ņemot lukturīšus. Ieeja ar parka biļetēm.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV