Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Laima aicina uzstādīt satikšanās rekordu pie Laimas pulksteņa

Dace Kokina, 03.05.2010. 11:07

Senākais un tradīcijām bagātākais saldumu ražotājs AS Laima aicina šodien - 3. maijā pulksten 15:00 uz tikšanos populārākajā satikšanās vietā Rīgā – pie Laimas pulksteņa. Tā būs neprasta satikšanās, jo kopīgi piedzīvosim Mīlestības minūti un tīsim Mīlestības kamolu.
Laima aicina uzstādīt satikšanās rekordu pie Laimas pulksteņa

„Ticot mīlestības spēkam, satīsim Mīlestības kamolu. Par mīlestību, caur kuru griežas saule, mēness, zvaigznes, kā reiz rakstījis Dante, dzejnieks un filozofs. Par mīlestību, ko spējam piedzīvot un dot. Par mīlestību, kas jau daudzus gadsimtus stiprinājusi cilvēci,” aicina Dace Kokina, AS Laima mārketinga vadītāja.

Mīlestības minūte


Pulksten trijos Laimas pulkstenis sāks skaitīt minūti. Tieši minūti, kuras laikā apliecināsim savu ticību mīlestības spēkam. Atmetot kautrību un biklumu, Mīlestības minūtes laikā, drīkst skūpstīties, sniegt buču, apskauties, vai turēt cieši sava mīļotā roku. Visi klātesošie aicināti vienoties labās domās un sūtīt tās tam, kura, varbūt nav līdzās, uzstādot jaunu satikšanās rekordu Latvijas vēsturē.

Saprotam, ka ne visiem interesentiem būs iespēja nokļūt Rīgā, bet mēs gribētu vienot šajos, Laima 140 Jubilejas gada atklāšanas svētkos, pēc iespējas vairāk Latvijas iedzīvotājus. Visiem būs iespēja piedalīties neklātienē, vērojot LNT tiešraides visas dienas garumā.

Mīlestības kamola tīšana

Savukārt pulksten 15:20 paredzēta Mīlestības kamola tīšana, kas turpināsies līdz 4.maija Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas svinībām. Katram dota iespēja ietīt savu lentīti, kas būs pieejama pasākuma vietā, lai Latvija pierādītu, ka mūsu zemē dzīvo mīloši cilvēki, esam labestīgi un gaiši pat tad, ja reizēm šķiet, ka nav spēka. Mīlestība spēj darīt brīnumus, tā iedvesmo. Ar šo devīzi top AS Laima produkti un varbūt tieši tāpēc to cienītāji ir tik uzticīgi mums. Mīlestības kamols simbolizēs mūsu spēju ticēt labajam, gaišajam un, protams, mīlestībai.

Laima pīlīšu regate

Pasākuma ietvaros Rīgas pilsētas kanālā notiks Laima pīlīšu regate, kuras dalībnieki sacentīsies par galveno balvu Laima šokolādes pulksteni. Kopā Laima pīlīšu regatei pieteikušies 1000 dalībnieki.

Tiešraides kanālā LNT būs vērojamas pulksten 14:57; 16:10; 17:30 un raidījuma „Tautas Balss” ietvaros pulksten 19:15.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV