Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Mīlestības minūtē pie Laimas pulksteņa pulcējas vairāk kā 2500 cilvēku

Dace Kokina, 04.05.2010. 14:32

3. maijā senākais un tradīcijām bagātākais saldumu ražotāja AS Laima, uzsākot Laima 140 Jubilejas svinības, uz Mīlestības minūti pulcēja vairāk nekā 2500 iedzīvotāju. Tādejādi, uzstādot jaunu satikšanās rekordu pie Laimas pulksteņa.
Mīlestības minūtē pie Laimas pulksteņa pulcējas vairāk kā 2500 cilvēku

Pulksten trijos pie Laimas pulksteņa tika skaitīta Mīlestības minūte, kuras laikā iedzīvotāji apliecināja savu ticību mīlestības spēkam. Atmetot kautrību un biklumu, Mīlestības minūtes laikā, iedzīvotāji viens otram sniedza skūpstītus, bučas, apskāvienus un veltīja pozitīvas domas, gaisā laižot simtiem sarkanu balonu.

„Ticot mīlestības spēkam, satīsim Mīlestības kamolu. Par mīlestību, caur kuru griežas saule, mēness, zvaigznes, kā reiz rakstījis Dante, dzejnieks un filozofs. Par mīlestību, ko spējam piedzīvot un dot. Par mīlestību, kas jau daudzus gadsimtus stiprinājusi cilvēci. Mīlestība spēj darīt brīnumus, tā iedvesmo. Ar šo devīzi top AS Laima produkti un varbūt tieši tāpēc to cienītāji ir tik uzticīgi mums. Mīlestības kamols simbolizēs mūsu spēju ticēt labajam, gaišajam un, protams, mīlestībai,” norāda Dace Kokina, AS Laima mārketinga vadītāja.

Klātesošie piedalījās arī Mīlestības kamola tīšanā. Vēl ikvienam līdz 4.maija Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienas svinībām, ir iespēja ievīt savas labās domas un novēlējumus Latvijai valsts svētkos. Mīlestības kamola tīšana notiks līdz 4.maijam.

Papildus tam Rīgas iedzīvotāji un viesi varēja piedalīties dažādās aktivitātēs – Laima pīlīšu regatē pilsētas kanālā, Rozā briļļu darbnīcā un citās aktivitātēs visas dienas garumā.

Savukārt tie, kas nevarēja piedalīties klātienē Laima 140 Jubilejas svētku atklāšanā, varēja sekot līdzi LNT tiešraidēs visas dienas garumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV