Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Sākusies “Kollimpiādes 2010” dalībnieku reģistrācija

Agris Straujups, 05.05.2010. 10:40

10. jūlijā Talsu novada Uguņciemā notiks tradicionālās kolliju sporta spēles - “Kollimpiāde 2010”, kas kļuvušas par vērienīgāko vienas šķirnes suņu saietu Latvijā.
Sākusies “Kollimpiādes 2010” dalībnieku reģistrācija

Latvijas Lesijas sacentīsies tādās sporta disciplīnās kā šķēršļu joslas pārvarēšana, piesaukšana uz laiku un “pitch & go” aportēšanas sacensības. Paralēli sacensībām otrajā laukumā norisināsies ekskluzīvs aitu ganīšanas seminārs un ganu instinkta noteikšanas tests. Izklaides laukumā kolliji un to īpašnieki varēs izmēģināt interaktīvās suņu rotaļlietas, dažādu suņu sporta ekipējumu un citas lietas.

“Šogad mūsu pasākumā būs daudz jaunumu. Ekskluzīvākais no tiem – aitas, kuras esam speciāli iegādājušies pasākumam. Šī būs iepazīšanās reize un iespēja iegūt pirmās zināšanas par aitu ganīšanu, taču jau tuvā nākotnē viens no Kolliju portāla mērķiem būs attīstīt šo nodarbi,” stāsta pasākuma galvenais rīkotājs Agris Straujups.

“Pirmo reizi Latvijā prezentēsim tenisa bumbiņu automātu “GoDogGo!” un adžiliti ūdens šķēršļus ar smidzinātājiem. Kolliji varēs iepazīties ar jaunākajām “Kong” rotaļlietām.”

Pasākumā var piedalīties ikviens kollija īpašnieks ar savu suni, neatkarīgi no piederības kinoloģiskajām organizācijām un ciltsrakstu esamības. Vienīgais noteikums – jāuzrāda vakcinācijas apliecība ar derīgām vakcinācijas atzīmēm.

Papildinformācija par pasākumu meklējama www.kollimpiade.lv. Lai reģistrētu dalību pasākumā, nepieciešams vien aizpildīt elektronisko pieteikuma formu. Reģistrācija ilgs no 1. maija līdz pat 1. jūlijam. Uz tikšanos Uguņciemā!

 

Kontaktinformācija:

Agris Straujups, Gudro suņu laboratorijas vadītājs (www.petnet.lv/dogmaster/)

Tālr. 29678345

E-pasts: kolliji@inbox.lv, kolliji@yahoo.com

URL www.kolliji.lv, www.kollijs.lv, www.kollimpiade.lv u.c.

Foto: www.kolliji.lv 

 

Pasākumu atbalsta: Kolliju portāls, PetNet.lv, Dino ZOO centrs, Terra Virtuala, Scotish Collie Scotch Whisky, Happy Dog, Meradog, Huse, Gilpa, Royal Canin, Kong, Special Dog, Mobilvet, Dimela Veta Latvija, Universitātes Vetfonds, Hill's, BioMill, Abija, Dogo, Latvian Meat, Zooserviss, Bebra Serviss, Berkley, Taste Of The Wild u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV