Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Folkloras centrā „Namīns” svinēs Mātes dienu

Folkloras kopa „Atštaukas”, 06.05.2010. 12:32

Pirmdien, 10. maijā, pulksten 17:00 folkloras centrā „Namīns” tiks svinēta Mātes diena. Ar Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursa atbalstu Mātes dienā notiks tradicionālās kultūras radošās nodarbības, kuru ietvaros lieli un mazi liepājnieki savām māmiņām varēs izgatavot un uzdāvināt pašu rokām darinātu dziju lellīti, noaustu prievīti, no pirmajiem pavasara ziediem veidotu pušķīti, vai iemācīties skaistu tautasdziesmu un nodemonstrēt kādu latviešu tautas dejas soli. 
Folkloras centrā „Namīns” svinēs Mātes dienu

Pasākums būs balstīts uz latviešu tautas folkloras mutvārdu daiļradi par cieņas izrādīšanu vecākiem, mātei, par vecāku un bērnu savstarpējo attiecību kopšanu, cieņu un mīļu vārdu teikšanu.

Mātes dienas pasākumā folkloras centrā „Namīns” piedalīsies Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra bērnu deju kolektīva „Krustiņi” bērni, Liepājas Bērnu un jaunatnes centra folkloras ansambļa „Ķocis” bērni, kā arī bērnu vokālās studijas „Tev un man” dalībnieki.

Notiks radošās nodarbības, ko vadīs Vaira Kārkliņa, mācot interesentiem veidot skaistus ziedu pušķus māmiņām un vecmāmiņām. Māksliniece Ir Cīrule un Ilze Jansone interesentus mācīs pagatavot lelītes.

Pasākums folkloras centrā „Namīns” būs pieejams ikvienam interesentam bez maksas.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV