Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Šodien piepūšamo atrakciju parkā mēģinās uzstādīt jaunu rekordu

Sintija Kvasova, 07.05.2010. 09:01

Šodien, 7. maija vakarā piepūšamo atrakciju parkā pie Alfas notiks mēģinājums sasniegt jaunu Latvijas rekordu –  visvairāk vienlaicīgi lēkājošu bērnu rekordu kā sveicienu visām Latvijas māmiņām gaidāmajā Mātes dienā. Rekorda mēģinājums būs arī vērojams LNT tiešraidē.
Šodien piepūšamo atrakciju parkā mēģinās uzstādīt jaunu rekordu

Mātes dienas ieskaņā ikviens Latvijas iedzīvotājs, jo īpaši ģimenes ar bērniem, tiek aicināti šo piektdien no plkst. 18.00 uz „Alfas piepūšamo atrakciju parku”, kur notiks bērnu lēkāšanas rekorda sasniegšanas mēģinājums un dalībnieku sveiciens Vislatvijas māmiņām Mātes dienā. Par godu šim notikumam piektdien, no plkst. 18.00 līdz 20.00 ieeja atrakciju parkā ikvienam ir bez maksas. Lai uzstādītu jauno rekordu, dalībnieku rīcībā būs vairāk nekā 50 piepūšamās figūras. Tie, kas nevarēs klātienē piedalīties šajā notikumā, jaunā rekorda sasniegšanas mēģinājumam un sveicienam visām Latvijas māmiņām aicināti sekot līdzi tiešraidē LNT raidījumā „Tautas balss”.

Neparasto lēkāšanas rekordu organizē tirdzniecības parks „Alfa” un LNT. Atrakciju parks, kurā vienkopus uzstādītas šobrīd visas Latvijā 15 gadu garumā atrakciju ražotāju SIA „Annels Atrakciju parks” un „Latvijas Gumijlēcēju klubs” izveidotās piepūšamās atrakcijas, ir lielākais šāda veida izklaides parks Baltijā.   

„Alfas piepūšamo atrakciju parks” strādā ik dienu no plkst. 12:00 līdz 21:00, un ikvienam ir iespēja to apmeklēt vēl tikai divas dienas, proti, parks būs atvērts līdz 9. maija vakaram. Milzīgo piepūšamo atrakciju parku apmeklētājiem atvēra aprīļa beigās tirdzniecības parka „Alfa” teritorijā 3 hektāru platībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV