Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rietumu Radio atzīmēs dzimšanas dienu

Jānis Bumbulis, 07.05.2010. 12:11

Sestdien, 8. maijā, Rietumu Radio atzīmēs savu dzimšanas dienu. Pēcpusdienā plkst. 14.00 radio DJ Ingars pulcēs mazos klausītājus radošajām darbnīcām, popgrupu koncertiem un dažādām trakulībām, bet pusnaktī svētki turpināsies ar dzīvās mūzikas koncertiem Rokkafejnīcā un deju ritmiem klubā "Pablo".
Rietumu Radio atzīmēs dzimšanas dienu

Grupas "Svina antenas", "Zilā lakatiņa frekvence" un "Komunālais disko" nodrošinās prieka pilnu atmosfēru Rokkafejnīcā. Tikmēr dīdžeji sīvā cīņā mēģinās noskaidrot, kurš no viņiem ir nākamais festivāla "Baltic Beach Party" DJ listes dalībnieks. Atceries parūpēties par to, lai Tavs tērps būtu kādā no Rietumu Radio krāsām - tad klubā ieeja būs par brīvu.

Lai piedalītos izlozē un laimētu lidojumu "Kurzemes Aerokluba" lidmašīnā sev un diviem draugiem, Tev būs jāveic misija. Nāc uz Rietumu Radio studiju, Latvijas 1. Rokkafejnīcu vai satiec radio cilvēkus pilsētas ielās un pieprasi radio karodziņu. Neesi skops, aiznes pa vienam arī draugiem! Pēc karodziņa saņemšanas Tev vajadzēs aizpildīt prasīto informāciju un atnest to atpakaļ uz studiju. Seko jaunumiem Rietumu Radio ēterā 105,8 FM vai tiešsaistē www.rietumuradio.lv un gatavojies lidot!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV