Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Baldonē notiks galda spēles "Katanas ieceļotāji" turnīrs

Ronalds Prūsis un Pēteris Riekstiņš, 10.05.2010. 10:12

Sestdien, 15.maijā, no plkst. 10:00 līdz 18:00, restorānā "Millenium", (Rīgas raj. Baldone, Daugavas iela 7) norisināsies galda spēles "Katanas ieceļotāji" turnīrs SĒDE, kas šogad notiks jau trešo gadu.

Turnīrs notiks tikai "Katanas ieceļotāju" pamat-spēlē un tajā var piedalīties spēlētāji vecumā no 10-99 gadiem. Organizatori aicina pieteikties jau tagad, jo dalībnieku skaits ir ierobežots. Spēlēt varēs tikai pirmie 100 pieteikumus atsūtījušie.

Dalības maksa 3 Ls. Labākie spēlētāji saņems balvas. Balvās dāvanu kartes no prāta spēļu veikala "Ludo", pārsteiguma balvas no "Ādažu Čipsi", "Coca-cola" un "Avon".

Pieteikties un visu sīki smalki par turnīru var uzzināt turnīra mājas lapā:

www.sede.lv

Turnīra organizatori Ronalds Prūsis (29695702) un Pēteris Riekstiņš (28363287).

"Katanas ieceļotāji" ir galda spēle visai ģimenei ar visiem galda spēles labumiem - metamajiem kauliņiem, koka figūriņām, spēļu kārtīm un spēles karti. Šī ir jauna tipa galda spēle, kas nav līdzīga ne "Monopolam", ne "Cirkam" vai "Riču-Raču". Šeit veiksmīgi ir sapludināta stratēģija un veiksme, un tieši tāpēc pie spēles galda, uz kura klāta "Katanas ieceļotāju" spēle, omulīgi var sasēsties gan jauni, gan veci spēlētāji.

Spēli ir izdomājis vācietis Klauss Toibers 1995. gadā, un tā jau ir ieguvusi popularitāti visā pasaulē; tieši tāpēc notiek arī čempionāti - gan pasaules, gan valstu robežās. Starp citu, latvietis Artis Buka pagājušajā gadā ieguva Pasaules čempiona titulu!

Pasākumu atbalsta Prataspeles.lv, veikals "Ludo", Baldones dome, Ādažu Čipsi, Coca Cola, Avon. Informē - draugiem.lv, kasnotiek.lv, radio Naba, radio Valmiera, krabjiem.lv, studentnet.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV