Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

LNT un atpūtas parks „Rāmkalni” piedāvā „Trešo Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātu”

Zane Pētersone, 10.05.2010. 13:27

Vai tu vari uznest savu sievu kalnā? Arī šogad vīri varēs mēroties spēkiem sievu nešanā kalnā! LNT un atpūtas parks „Rāmkalni” piedāvā „Trešo Vislatvijas Cēsu Alus sievu nešanas čempionātu” atpūtas parkā „Rāmkalni” 12. jūnijā, bet LNT kanālā tas būs redzams 21. jūnijā.
LNT un atpūtas parks „Rāmkalni” piedāvā „Trešo Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātu”

Lai piedalītos „Sievu nešanas čempionātā”, jāievēro tikai daži nosacījumi – sacensībās var piedalīties pāri, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un mīļotā sver vismaz 50 kg. Pārim nav jābūt obligāti precētam. Kā visātrāk un visvieglāk uznest savu mīļoto kalnā, būs katra paša pāra improvizācija!

Pieteikties čempionātam vari www.ramkalni.lv līdz pat 12. jūnijam.

„Sievu nešanas čempionāts” ar katru gadu gūst arvien lielāku cilvēku atsaucību. Pirmajā sievu nešanas čempionātā uzvarēja pāris, kurš distanci veica 38,16 sekundēs, bet pagājušajā gadā par uzvarētājiem kļuva pāris, kurš distanci veica 35,28 sekundēs. Arī šogad, „Trešajā Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātā” uzvarēs pāris, kurš visātrāk veiks noteikto distanci! Galveno balvu – īpaši romantisku ceļojumu uz Kipru dāvā ceļojumu birojs – „Jēkaba aģentūra”.  Sievu nešanu atbalsta „Cēsu alus”.

Pasākuma vadītājs arī šogad būs sirsnīgais spēkavīrs Raimonds Bergmanis.


Tiekamies 12. jūnijā „Rāmkalnos” sirsnīgajā ģimenes pasākumā „Trešais Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionāts” un pasākuma pārraidē LNT kanālā 21. jūnija vakarā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV