Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Starptautiskās ģimenes dienas un Muzeju nakts pasākumi Līgatnes pārceltuvē

Jānis Andrušaiti, 12.05.2010. 12:24

15.maijā Starptautiskās ģimenes dienas un Muzeju nakts ietvaros Līgatnes pārceltuvē, piedaloties dažādās radošās darbnīcās, ģimenēm būs iespēja priecāties par kopā būšanu, iegūt jaunas prasmes, un izbaudīt pārcelšanos no viena Gaujas krasta uz otru ar vienīgo šāda veida pārceltuvi Baltijā.

Starptautiskās ģimenes dienas ietvaros no pl. 13:00 līdz 17:00 Gaujas krastā Līgatnes pusē darbosies radošā darbnīca, kurā ģimenes ar bērniem aicinātas kopīgi gatavot plostiņus, laivas un kuģīšus no dabīgiem materiāliem. Tos būs iespēja gan paņemt līdzi, gan pamēģināt Gaujā.

Tajā pašā dienā tikai Muzeju nakts pasākuma ietvaros no pl. 19:00 līdz pl. 23:00 Līgatnes pārceltuves apmeklētājiem būs iespēja iemācīties gatavot lāpas un sveces no dabīgiem materiāliem.

Pārceļoties ar pārceltuvi no viena Gaujas krasta uz otru pārcēlāji stāstīs par pārceltuves uzbūvi, darbības principiem, par pārceltuvēm, to vēsturi, nozīmi Latvijā. Pārcelšanās maksa turp – atpakaļ – 50 santīmi, bērniem līdz skolas vecumam – bez maksas.

Lietus gadījumā darbnīcas darbosies nojumē un sasildīties varēs pie lielā Ģimenes ugunskura.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV