Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Daugavpils Universitātē notiks ziedojumu vākšanas akcija dzīvnieku patversmei

Zane Stapķeviča, 13.05.2010. 10:31

18. maijā no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00 Daugavpils Universitātē (Parādes ielā 1, foajē) Daugavpils Universitātes Muzejs organizē grāmatu tirdziņu - ziedojumu vākšanas akciju „Par tīru pasauli un sirdsapziņu!", kurā iegūtie līdzekļi tiks nodoti Daugavpils pilsētas domes dzīvnieku patversmei.

Lai piedalītos akcijā, tiek aicināts ikviens, kura grāmatu plauktos ir iegūlušas sen izlasītas vai arī mazāk nepieciešamas grāmatas, atnest tās uz tirdziņu un pārdot par simbolisku cenu vai arī iemainīt pret citu grāmatu.

Akcija tiek rīkota, vadoties pēc starptautiskās akcijas Muzeja nakts 2010. gada vienojošās tematikas "Par tīru pasauli!" un atzīmējot Starptautisko muzeju dienu.

Šī gada 15. maija naktī Latvijas novados un pilsētās norisināsies vērienīgākais muzeju nozares pasākums - Muzeju nakts. Starptautiskās akcijas vienojošā tēma šogad ir ekoloģija. Dažāda tipa muzeji visā Eiropā piedāvās īpaši šai tematikai veidotas programmas, kas popularizēs apkārtējās vides aizsardzību, veselīgu un tikumīgu dzīves veidu. Latvijā Muzeju nakts noritēs ar moto "Par tīru pasauli!".

Ja Tev nav vienaldzīgs patversmē nonākušo dzīvnieku liktenis, saudzē dabu, nemet ārā grāmatas, bet atnes tās uz akcijas vietu un dalies priekā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV