Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Divas dienas „Dominu” pārņems jaunie zinātnieki, mākslinieki un pavāri

Guntra Lipska, 13.05.2010. 10:41

Piedāvājot dažādas izklaidējošas, izzinošas un radošas aktivitātes, šā gada 15. un 16.maijā no plkst. 12.00 līdz 18.00 tirdzniecības centrs „Domina” aicina bērnus un viņu vecākus apmeklēt „Kidding” jeb bērnu dienas. Tajās mazajiem tirdzniecības centra apmeklētājiem būs iespēja vērot leļļu teātra izrādes un bērnu modes skates, piedalīties ēdienu laboratorijā, jauno zinātnieku pulciņā, mākslas stundās un citās atraktīvās aktivitātēs.
Divas dienas „Dominu” pārņems jaunie zinātnieki, mākslinieki un pavāri

Saposties un labi izskatīties patīk arī bērniem, tādēļ, atzīmējot Modes mēnesi, abās „Kidding” dienās plkst. 13:00 t/c „Domina” galerijās būs vērojamas īpašas bērnu modes skates. Katrā no tām piedalīsies 20 mazo modeļu, kuru pavasarīgos un jaunākajam bērnu modes tendencēm atbilstošos tērpus būs izvēlējusies stiliste Līga Banga.

Tāpat abās dienās plkst. 17.00 krustojumā pie restorāna „Vairāk saules” bērni un viņu vecāki bez maksas varēs just līdzi leļļu teātra izrādes varoņiem. Sestdien izrāde „Viena maza turku pupa” būs latviešu valodā, bet svētdienas izrāde „Kas teica ņau?” – krievu valodā.

Savukārt izzināšanas un eksperimentēšanas priekam bērni varēs ļauties telpā blakus picērijai „Čili Pica”. Tur „Ēdienu laboratorijā” mazie pavāri varēs mācīties kombinēt dažādus produktus, kā arī uzzināt par veselīgu uzturu. Kad vēderi būs piepildīti, bērni varēs klausīties dažādu profesiju pārstāvju stāstus par reālām profesijām un amatiem. 

Tie, kuri pēc profesiju nodarbības savu nākotni būs nolēmuši saistīt ar zinātni, sportu vai mākslu, kā arī visi pārējie bērni varēs piedalīties „Jauno zinātnieku pulciņā”, sportiskās rotaļās, veikt dažādus rokdarbus un mākslas projektus. Savukārt veikalā „Prisma” būs iespējams apgleznot ģipša magnētiņus un akmentiņus, kā arī piedalīties ziedu veidošanas un krāsaino smilšu bēršanas darbnīcās.

Bērniem tiks piedāvāta arī iespēja pārbaudīt savu veiklību „Annels” atrakcijā, izmēģināt pūšamo flomāsteru tehniku pie veikala „Valters un Rapa” vai iejusties autovadītāju lomā un pie veikala „Chartage” braukt ar mazām automašīnām. 

Pie veikala „XS Rotaļlietas“ ikvienam būs iespēja spēlēt īpašo „”Disney” Monopolu”, bet tikai 15.maijā tiks piedāvāta „Nerf” šaušana mērķī un pa bundžām, trāpīgākajiem šāvējiem piešķirot balvas. Tāpat dažādi pārsteigumi un aktivitātes tiks piedāvātas spēļu zonā pie veikala „Čipollino”.


Pasākuma programma 15. un 16.maijā:

12:00 – 13:00 Ēdienu laboratorija
13.00 – Bērnu modes skates
13:00 – 14:00 Viss par amatiem
14:00 – 15:00 Jauno zinātnieku klubiņš
15:00 – 16:00 Bērni kustībā
16:00 – 17:00 Atklātā mākslas studija
17.00 – Leļļu teātra izrāde

Plašāka informācija par „Kidding” laikā pieejamajām aktivitātēm, to laiku un vietu: http://www.domina-shopping.lv/kidding/lv/info/programma

Maijā „Kidding” notiks jau trešo reizi, kad divu dienu garumā t/c „Domina” īpaša uzmanība tiek pievērsta bērniem vecumā no 4 līdz 9 gadiem un viņu vecākiem. „Kidding” laikā bērni var saturīgi pavadīt laiku dažādās darbnīcās un atpūtas zonās, savukārt vecākiem ir iespēja līdzdarboties kopā ar bērniem vai, atstājot tos nodarbību vadītāju uzraudzībā, mierīgi iepirkties t/c „Domina” veikalos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV