Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Notiks Rubika Kubika čempionāts un auto salidojums

Maija Straupmane, 13.05.2010. 16:55

Šajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā „Mols” notiks aizraujoši pasākumi – 15. maijā tiks atklāta jaunāko auto modeļu izstāde, 13:00 autostāvvietā sāksies vērienīgs MINI automašīnu salidojums, savukārt 16. maijā plkst. 14:00 notiks Rubika Kubika ātrlikšanas čempionāts, kurā aicināts piedalīties ikviens.

„Šīs nedēļas nogales pasākumi „Molā” piemēroti visai ģimenei un cilvēkiem ar dažādām interesēm. „Mola” apmeklētāju vidū ir daudz auto fanu, tāpēc tikai likumsakarīgi, ka rīkojam kārtējo pasākumu viņu priekam. Rubika Kubika ātrlikšanas sacensības ikviena ģimene var izvērst par nelielām savstarpējām sacensībām, jo šai prāta spēlei nav vecuma ierobežojumu. Savukārt tiem, kuri vairāk mīl iepirkšanos, piedāvājam jau kārtējo „Mola Kluba” izpārdošanu ar fantastiskiem piedāvājumiem”, stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere.

Sestdien, 15. maijā, „Molā” notiks divi ar automašīnām saistīti pasākumi. Tiks atklāta auto izstāde ar fantastisko sešinieku – BMW, MINI, Jaguar, Land Rover, Ford un Mazda. Savukārt jau plkst. 13:00 „Mola” autostāvvietā pulcēsies neskaitāmi MINI automašīnu īpašnieki, lai pēc tam dotos atpūtas braucienā uz Saulkrastu pusi un apmeklētu Minhauzena muzeju, ieturētu kopīgu pikniku un piedalītos aizraujošā nakts pasākumā. Piedalīties aicināts ikviens MINI automašīnu īpašnieks. Sīkāka informācija http://www.minimania.lv/?x=&full=80321293834

Veikala „Ludo” organizētais Rubika Kubika ātrlikšanas čempionāts 16. maijā notiks divās disciplīnās – uz ātrumu un uz ātrumu ar aizsietām acīm, kas būs īsts pārbaudījums jau pieredzējušiem Rubika Kubika salikšanas meistariem. Katras disciplīnas pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti. Lai pieteiktos uz čempionātu, dalībniekiem jāpiesakās, sūtot savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru uz e-pastu mols@ludo.lv. Dalībnieku reģistrācija „Molā” notiks jau no plkst. 13:30.

„Mola Kluba” izpārdošana notiks no 14. līdz 20. maijam, piedāvājot visiem Galactico Privilēģiju programmas dalībniekiem iegādāties dažādas preces ar vilinošām atlaidēm pat 80% apmērā. 15. maijā par katru pirkumu „Mola kluba” biedri saņems 6 reizes vairāk punktu savā Galactico Privilēģiju programmas dalībnieka kontā kā ikdienā. Sakrājot punktus vismaz 5 latu vērtībā, tos var apmainīt pret Galactico elektronisko dāvanu karti.

„Mola Kluba” biedrs ir ikviens Galactico Privilēģiju programmas dalībnieks, kurš iepērkas tirdzniecības centrā „Mols”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV