Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Komentāri rakstam: Vairākās Rīgas ielās izveidojušies ievērojami sastrēgumi un sabiedriskais transports kavējas

jaunākie lejā

velobraucejs » autovaditajiem 03.09.2007. 11:34

Ha, ha ta nu jums visiem vajag. Visiem patik sefot ar auto, tad nu sezat sastregumos [autostavietas]. Es gan izvelos velo un nekadu sastregumu, nekadu izmaksu, veseligi pie tam vel. Tik laba sajuta sastreguma pabraukt garam jaunajam kraislerim :) Iesaku jums aizbraukt uz Berlini vai Amsterdamu un paskatities ka tur dzivo cilveki. Varbut pratins atgriezisies majas. Nesaprotu kapec maksat naudu par to, lai sedetu sastreguma katru dienu? Ja taja pasa laika var nemaksat naudu un braukt.

Velo1 » velobraucejs 03.09.2007. 11:40

Šodien nav laba braukšana- mašīnas apšļaksta. Sastrēgumi turpināsies līdz nākošajai vasarai utt. RD laiž muļķi- sen vajadzēja izmainīt satiksmes organizāciju, integrēt dzelzceļu pilsētas satiksmē (vienīgais bez metro, kas var glābt)

velobraucejs » tautai 03.09.2007. 12:00

Mes ka mazi berni gaidam, kad RD kaut ko uzlabos. Ta ir sevis manisana. Atveriet acis un saprotiet, ka musu vieta neviens neko nedaris. Problemas dala ir taja, ka tagad auto var dabut katrs sikais. Ieej banka, paraksti papirus un vakara jau brauc ar hundaj getc. Tagad katram ir auto. Ja tas ir normali, tad sastregumi ari ir normali.

martinz » velobraucejs 03.09.2007. 12:43

ļoti daudz Rīgā strādājošie brauc uz darbu no tālākām vietām nekā tu esi iedomājies,diezvai ka tie kas brauc no Siguldas vai Jelgavas brauks ar velosipēdu!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV