Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Izveido Latvijā plašāko privilēģiju un norēķinu karti – „Galactico VISA”

Teika Lapsa, 18.05.2010. 10:45

DnB NORD Banka sadarbībā ar Latvijā lielāko tirdzniecības centru tīklu „Galactico” ir izveidojusi norēķinu karti „Galactico VISA”, kas, norēķinoties par pirkumu, vienlaikus pildīs arī privilēģiju kartes funkciju visos piecos šī tīkla tirdzniecības centros Rīgā.

Iepērkoties ar jauno DnB NORD Bankas izdoto „Galactico VISA” jebkurā no pieciem tirdzniecības centriem – „Alfa”, „Origo”, „Galerija Centrs”, „Mols” vai „Dole” –, būs iespējams saņemt atlaides pirkumiem, kā arī punktu krāšanas perioda ietvaros krāt punktus, lai daļu no šajos veikalos iztērētās summas saņemtu atpakaļ „Galactico” dāvanu kartes veidā.

Jaunā karte pildīs visas tradicionālās norēķinu kartes funkcijas un dos iespēju krāt punktus vairāk nekā 650 tirdzniecības vietās „Galactico” tīkla veikalos, turklāt, iepērkoties 380 tirdzniecības vietās, šīs kartes lietotājs varēs saņemt arī atlaides no 5% līdz pat 30%.

„Kopzīmolu kartes ir iekarojušas spēcīgas tirgus pozīcijas gan Eiropā, gan citur pasaulē, tādēļ mums ir pamats sagaidīt, ka izdevīga norēķinu karte savienojumā ar pievilcīgu privilēģiju programmu lielākajā tirdzniecības centru tīklā gūs plašu atsaucību arī Latvijā,” norāda DnB NORD Bankas viceprezidents Ivars Kapitovičs.

„”Galactico” privilēģiju programma jau šobrīd izceļas ar ļoti augstu aktīvo lietotāju skaitu, un, apvienojot to ar bankas karti, tirdzniecības centru industrijā ir radīts pirmais un unikālais produkts Latvijā. Klienti pieprasa arvien lielāku funkcionalitāti, novērtē ērtības un izdevīgumu, un tāpēc nozares apvienojas. Sagaidām, ka jaunā karte ātri iekaros popularitāti,” komentē Evija Majevska, Linstow Center Management Tirdzniecības centru komercdirektore.

„Galactico VISA” var izmantot gan kā karti algas saņemšanai, gan kā papildu norēķinu karti. Izmantojot „Galactico VISA” algas saņemšanai, ar šo karti bez komisijas maksas var iepirkties gan Latvijā, gan ārzemēs, savukārt lielāku pirkumu veikšanai var izmantot kartes piedāvātās kredīta iespējas.

Līdzīgi kā ar visām pārējām DnB NORD Bankas norēķinu kartēm arī ar visām „Galactico VISA” kartēm bez komisijas maksas varēs apskatīt konta atlikumu DnB NORD Bankas bankomātos, kā arī izņemt naudu plašajā draudzīgo bankomātu tīklā – SEB bankas, Swedbank, Latvijas Krājbankas, arī DnB NORD Bankas bankomātos Latvijā un Lietuvā. 

Kā „Galactico VISA” iespējams noformēt gan starptautiski atzīto kredītkarti „VISA Classic”, gan norēķinu karti „VISA Dynamic”. Par „Galactico VISA” noformēšanu papildus tradicionālajai kartes gada maksai būs jāpiemaksā 2.5 LVL.

„Galactico VISA” saņemšanai var pieteikties jebkurā DnB NORD Bankas filiālē, zvanot pa tālruni 1880, kā arī bankas mājaslapā www.dnbnord.lv un internetbankā iNORD. Karti būs iespējams saņemt jebkurā bankas filiālē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV