Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Zviedrs laimē 93 tūkstošus eiro, prognozējot Eiropas futbola līgas rezultātus

Raimonds Andžāns, 19.05.2010. 11:17

Zviedrijas iedzīvotājs Sokol R *, šī gada maija sākumā, piedaloties interneta totalizatora portāla Betway.com sporta uzkrājumderībās (SportsBook) precīzi prognozēja Eiropas futbola līgas spēļu rezultātus un, izdarot likmi 100 eiro apmērā, laimējis 92 864,06 eiro.
Zviedrs laimē 93 tūkstošus eiro, prognozējot Eiropas futbola līgas rezultātus

Sokol R laimējis uzkrājumderībās pateicoties savai kaislībai – futbolam un lieliskām prognozēšanas spējām. Ikdienā Sokol R prognozē un izdara likmes un visdažādākajiem sporta veidiem, piemēram, hokeju, tenisu, amerikāņu futbolu un autosacīkstēm, taču kā pats laimesta ieguvējs atzinis, viņa sirdslieta ir Eiropas futbola līgas turnīri.

Pēc svinīgās čeka pasniegšanas, atbildot uz jautājumu, ko viņš plāno darīt ar iegūto laimestu, Sokol R atbildējis: ”Par laimēto naudu kārtīgi atpūtīšos un centīšos iegūt vēl lielāku laimestu! ”

Uzkrājumderību būtība ir vairāku likmju izdarīšana un to koeficientu reizināšana, prognozējot dažādu sporta spēļu iznākumus. Piemēram, derību slēdzējs izvēlas trīs koeficientus 2.0, 1.85 un 3.0 un sareizina tos – 2.0х1.85х3 = 11.1 (kopējais koeficients). Pēc tam derību slēdzējs izdara likmi, piemēram, 10 latu apmērā. Gadījumā, ja visi trīs prognozētie rezultāti izrādās precīzi, tad derību slēdzējs, uzliekot 10 latus laimē 110.00 latus (10x11.1).

Uzkrājumderībās iespējams apvienot vairāku spēļu prognožu koeficientus – 10, 20, 40 utt. Jo lielāks koeficients un spēļu skaits uz kurām izdarītas likmes, jo lielāks laimests.

Uzziņai:

Viens no vadošajiem Latvijas interneta sporta totalizatoriem Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006. gada un piedāvā plašu likmju piedāvājumu gan vietējām, gan ārzemju sporta spēlēm. Betway.com darbību pārrauga Maltas Azartspēļu komisija un e – komercijas un interneta spēļu regulators eCOGRA (e – Commerce and online gaming regulation and assurance).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV