Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Labestības diena visā Latvijā – jau nākamnedēļ svētdien

Zane Pētersone, 20.05.2010. 13:20

Telekompānija LNT, Swedbank un ziedot.lv aicina ikvienu 30. maijā, svētdien, piedalīties Labestības dienas pasākumos Rīgā pie Kongresu nama un ziedot, lai palīdzētu četru smagi slimu bērnu ārstēšanai. Tiešraides no Kongresu nama notiekošajiem pasākumiem būs vērojamas LNT kanālā visas dienas garumā, bet Labestības dienas noslēguma koncerts sāksies plkst. 20:15.
Labestības diena visā Latvijā – jau nākamnedēļ svētdien

30. maijā visas dienas garumā Rīgā, pie Kongresu nama darbosies Ziedot.lv labestības tirdziņš, LNT raidījuma „Tautas balss” rotu darbnīca, LNT raidījuma „Mājokļa jautājums” somiņu darbnīca, radošās studijas „Laumiņa” bērnu zīmēšanas darbnīca. Ritma darbnīcā būs iespēja gatavot skanošas un grabošas lietas no ikdienā pieejamajiem materiāliem, varēs piedalīties mazajā floristikas pulciņā un cirka studijas „Arlekīns” triku meistarklasē, kā arī „Pasaku nama” rotaļās, velotriāla un deju nodarbībās.

Visas dienas garumā uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi: bērnu ansamblis „Rīgas Akmentiņi”, studija „Man un tev”, „Pasaku nams”, šova „Latvijas Zelta talanti” spilgtākie dalībnieki, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku dalībnieki, Grupas „Finx”, „Gain Fast”, „Triānas parks”, pūtēju orķestris „Auseklītis”, Zane Dombrovska un daudzi citi.

Labestības dienas noslēguma koncertā plkst. 20:15 uzstāsies grupa „Putnu balle”, „Lady’s Sweet” ar saviem audzēkņiem, Ance Krauze ar savu meitiņu Elzu, operas soliste Evita Zālīte ar saviem bērniem, beatbox grupa „PER” un LNT šova „Dziedošās ģimenes” dalībnieki Grīnhofu ģimene!

Visas dienas garumā darbosies arī Asinsdonoru centra asins nodošanas punkts, bet Swedbank filiālēs visā Latvijā no plkst. 12:00 līdz plkst. 15:00 notiks īpašās Labestības dienas stundas, kurās tiks gaidīts ikviens, lai paustu savu atbalstu smagi slimajiem bērniem un maznodrošinātām ģimenēm.

Arī Tu vari palīdzēt Lanai dzirdēt, Rolandam redzēt, Annai staigāt un Vladislavam dzīvot, piedaloties Labestības dienas pasākumos. Lai bērni dzīvotu, saziedosim 33 646,34 Ls!

Iespēja ziedot būs Labestības dienas pasākumos pie Kongresu nama, kā arī ziedot vari pa ziedošanas tālruni 90006383 (zvans 1 Ls), portālā Ziedot.lv, Swedbank filiālēs un bankomātos visā Latvijā vai lielveikala tīkla Rimi un Supernetto veikalos. Ziedojot Swedbank filiālēs, Rimi un Supernetto veikalos, saņem īpašo Labestības dienas simbolu - sirsniņu.

Tiekamies Labestības dienā 30. maijā - visā Latvijā!


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV