Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Piedalies Labestības dienā arī Tu!

Zane Pētersone, 21.05.2010. 09:21

Jau nedēļu portālā www.draugiem.lv ir izveidota sirsnīgā LNT labdarības akcijas Labestības diena sadaļa.
Piedalies Labestības dienā arī Tu!

Šajā sadaļā ikviens var uzzināt jaunāko informāciju par Labestības dienas notikumiem, iepazīties ar četru bērnu stāstiem, kuriem aicinām šogad palīdzēt, sekot, kā arī, uz sava profila iespējams uzlikt Labestības dienas simbolu – sirsniņu. Simbolu uz savas bildes vari pievienot, pirmajā lapā izvēloties funkciju ES ATBALSTU LABESTĪBAS DIENU.

Labestības dienas sadaļu portālā draugiem.lv apmeklē ļoti daudz portāla lietotāju, šonedēļ vien Labestības dienas sadaļa apmeklēta 4 561 589 reizes, bet Labestības dienas simbolu – sirsniņu – uz sava profila uzlikuši vairāk nekā 5 700 portāla lietotāju. Iesaisties Labestības dienā arī Tu, ieej www.draugiem.lv/labestibas_diena/ un izvēlies arī īpašo Labestības dienas noformējumu.

Tikai kopā mēs esam spēks! Tikai visi kopā mēs varam palīdzēt smagi slimiem bērniem redzēt, dzirdēt, staigāt un dzīvot. LNT, Swedbank un Ziedot.lv aicina – tiekamies nākošnedēļ svētdien 30. maijā Labestības dienā LNT kanālā un Rīgā pie Kongresu nama visas dienas garumā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV