Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Liepājā notiks rotaļlietu un bērnu grāmatu mainītava

Krista Kalnarāja, 24.05.2010. 15:20

Ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” ietvaros 29. maijā notiks bērnu grāmatu, rotaļlietu, spēļu un leļļu mainītava. Jau šobrīd ikviens tiek aicināts pārskatīt savu mantu kasti un grāmatu plauktu, lai īpaši izveidotajā maiņas punktā Liepājas Jūrmalas parkā kādu rotaļlietu iemainītu pret jaunu vai sen kārotu lietu. Ņem līdzi to, kas nav saplēsts, bet mājās lieks, lai rit mainīšanās prieks!”
Liepājā notiks rotaļlietu un bērnu grāmatu mainītava

Liepājas Kultūras pārvalde aicina uz tādu kā improvizētu akciju, kuras mērķis ir dāvināt vai mainīties ar rotaļlietām, grāmatām un spēlēm. Ja bērni ir izauguši un saglabājušās grāmatas vai rotaļlietas, kas pašiem vairs nav nepieciešamas, tad šī būs lieliska iespēja rotaļlietas uzdāvināt citiem bērniem. Savukārt, ja bērni vēl nav izauguši, bet pašu rotaļlietas palikušas garlaicīgas, tad tās varēs iemainīt pret savādākām.

Ja nav iespēja apmeklēt mainītavu klātienē, tad organizatori aicina rotaļlietas, spēles, grāmatas vai lelles līdz 29. maijam nest uz Liepājas Kultūras pārvaldi, Liepājas Latviešu biedrības namā 2. stāvā, 96. kabinetā. Visas mantas tiks nogādātas Liepājas Jūrmalas parkā, lai rotaļlietas nonāktu pie mazākajiem svētku apmeklētājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV