Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Aicina piedalīties foto-velo orientēšanās sacensībās „Vides taktis”

Maija Demitere, 25.05.2010. 12:03

Latvijas Universitātes Studentu padome un Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departaments rīko foto-velo orientēšanās sacensības 1. jūnijā Andrejsalā.
Aicina piedalīties foto-velo orientēšanās sacensībās „Vides taktis”

Piedalīties sacensībās tiek aicināti skolēni, klases un studenti, līdz 31.maijam veidojot 2 - 6 cilvēku komandu, vienam komandas dalībniekam ir jābūt vismaz 20 gadus vecam. Dalība ir bez maksas. Komandas tiks dalītas pēc to dalībnieku vecuma. Elektronisko pieteikumu un pasākuma programmu var atrast: www.lusp.lv/taktis. Lai piedalīties varētu visi interesenti, divriteņus 1. jūnijā Andrejsalā varēs arī īrēt par īpaši draudzīgām cenām no veikala „Gandrs”.

Dienas programmā Andrejsalā jebkurš ir aicināts vērot priekšnesumus, kuros LU Ķīmijas fakultātes studenti rādīs, kā noteikt, cik ūdens ir netīrs un kā to attīrīt, būs arī informatīvas un jautras izstādes un filmas par vidi un tās aizsardzību.

Labākā komanda, kur visi dalībnieki būs sasnieguši 18 gadu vecumu, balvā saņems kruīza ceļojumu ar „Tallink”. Komanda, kurā būs arī dalībnieki jaunāki par 18, balvā saņems iespēju spēlēt peintbolu klubā "Bušas".

Vēl balvās būs iespēja iegūt arī ekskursiju pa Latvijas alus darītavām, Ls 80 dāvanu karti no Galerijas Istaba, ielūgumus uz koncertiem Saulkrasti Jazz, Skaņu mežs, iespēju doties apskatīt izstādes Rīgas Mākslas telpā, Saules, Ugunsdzēsības muzejā, izrādes Teātra observatorijā, varēs arī doties baudīt dabu un cept desiņas Brīvdabas muzejā, saņems dāvanas no Latvijas Valsts mežiem. Visi dalībnieki saņems atvēsinošus un enerģijas dzērienus no mūsu sponsoriem, kā arī saulesbrilles un atstarotājus.

Tiekamies 1. jūnijā Andrejsalā!

Kontaktinformācija:
Maija Demitere
maija.demitere@lusp.lv
29948430
www.lusp.lv/taktis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV