Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Ar labdarības akciju „Uzsmaidi Saulītei” aicina palīdzēt bērniem

Sergejs Medvedevs, 26.05.2010. 13:37

Radošo ideju laboratorija „viens reiz viens” pie muzikālā bāra „Saullēkts”, Kalna ielā 25a, Kuldīgā, sestdien, 29.maijā, plkst. 20.00 organizē labdarības akciju „Uzsmaidi Saulītei”. Iegūtie līdzekļi tiks ziedoti procedūru kabineta iekārtošanai bērniem Kuldīgas Veselības centrā. Ieejas maksa – ziedojums LVL 2.
Ar labdarības akciju „Uzsmaidi Saulītei” aicina palīdzēt bērniem

Pasākuma galvenie viesi būs DJ Andre Crash un DJ Deros. DJ Andre Crash kā diskžokejs uzstājas jau vairāk nekā desmit gadus. Viņš ir producents ārvalstu mūzikas leiblos izdotām kompozīcijām. 2009. gada novembrī Andre ir ieguvis titulu Latvijas DJ nr. 1, jau otro reizi iekarojot DJ Top virsotnes. Savukārt DJ Deros ir rezidenta DJ vienā no lielākajiem Latvijas nakts klubiem - „Essential. Labdarības akcijā savu piedalīšanos ir apstiprinājuši arī tādi DJ kā - DJ FoTu , kurš ir neviens cits kā Mārtiņš Rubenis, mūsu olimpietis kamaniņu braucējs, DJ Gatis Vilinskis, kurš viens no pirmajiem Kurzemes pusē sāka spēlēt elektronisko mūziku uz vinyl platēm, Ale.Mar viens no Ventspils jaunajiem talantīgajiem DJ. DJ Kone, kurš ir viens no DnB un jungle žanra pionieriem Latvijā, DJ Salmz, kurš kuldīdzniekiem īpaši komentārus neprasa ir arī Kurzemes radio raidījuma „Frekvence” vadītājs, kā arī  DJ Dest un MMZ, kuri ir ļoti virtuozi savā mūzikas izvēlē arī Kurzemes radio raidījuma „Frekvence” vadītāji un DJ RoughBoy, Kuldīgas jaunais talants.

Izklaidējies un palīdzi izaugt! Katram ir iespēja padarīt mūsu bērnu pasaulīti gaišāku, veseļojoties mūsdienīgi iekārtotās telpās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV