Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Strauji aug pieprasījums pēc Užavas alus un piena produktiem

Maija Trikule, 27.05.2010. 10:55

Iesākoties vasaras sezonai un tuvojoties saulgriežiem, katru piektdienu Lauku labumu tirdziņā pie Spices arvien vairāk apmeklētāju izvēlas pašmāju alu un svaigos piena produktus. Tirdziņa piedāvājumā ir pieprasītais un gardais Užavas alus, kā arī svaigie uzņēmumu „Daugava” un „Degoles pienotava” produkti. Alus tirgotāji informē, ka vidēji dienā tiek pārdoti aptuveni 350 litri alus. Ar to apmeklētāji var ne tikai remdēt slāpes tirdzniecības vietā, bet arī iegādāties vairumā līdzņemšanai brīvdienu gaitās.
Strauji aug pieprasījums pēc Užavas alus un piena produktiem

„Šogad jau laicīgi Spices Lauku labumu tirdziņā ieskandēsies Līgo dziesmas. Māju dekorēšanai tirdziņā nopērkami koši stādi un puķes piekaramajos grozos, kā arī tuvāk svētkiem tiks piedāvātas Jāņu zāles. Savukārt 18. jūnijā laikā no 15:00 – 19:00 notiks ielīgošanas pasākums, kurā uzstāsies folkloras kopa ar autentiskiem mūzikas instrumentiem, kuri aicinās apmeklētājus dziedāt, dejot līdzi, iet rotaļās. Pasākumā piedalīsies Jāņu tradīciju pazinēji, kuri dos apmeklētājiem iespēju tuvāk iepazīt svētku tradīcijas un apgūt praktiskas prasmes, kas noderēs svētkos, kā arī degustēt Jāņu galdam raksturīgos ēdienus. Tiek plānots, ka pilsētnieki varēs izmēģināt klātienē, kā slaukt govi, kult sviestu, iemācīties pīt krāšņu vainagu, kā arī paši uzmeistarot dāvanas Līgām un Jāņiem”, ziņo tirdzniecības centra „Spice” direktore Iveta Lāce.

Spices Lauku labuma tirdziņš pulcē apmeklētājus jau no Lieldienu svētkiem. Tirdziņš ir atvērts apmeklētājiem katru piektdienu no plkst. 15:00 līdz 19:00 un katru sestdienu no plkst. 10.00 līdz 17:00 līdz pat 30. oktobrim.

Apmeklētāji Lauku labumu tirdziņā var iegādāties svaigus un veselīgus produktus tieši no Latvijas zemniekiem – piena produktus – sveramo biezpienu, krējumu, sierus, zaļumus, dārzeņus, augļus, ogas un to pārstrādes produktus, medus, smiltsērkšķu produktus, maizi, gaļu (svaigu, žāvētu, vītinātu), garšaugus, zvejas produktus un mājas konditorejas izstrādājumus. Tāpat tirdziņā var sastapt arī daiļamatniecības meistardarbu, rokdarbu un mājsaimniecības preču, kā arī stādu tirgotājus.

Pārdošana Lauku labumu tirdziņā pie t/c Spice norit pilnā sparā un tā turpināsies līdz pat rudens salnām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV