Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Liepājā notiks lielais ģimeņu svētku gājiens

Krista Kalnarāja, 27.05.2010. 16:58

Jau pēc pāris dienām – 29. maijā - Liepājā kulminēs ģimeņu svētki „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta”. Svētku neatņemama sastāvdaļa būs lielais gājiens, kurā aicināti piedalīties lieli un mazi liepājnieki, ģimenes, māmiņas un tēti arī ar bērniem, kas vēl guļ ratiņos, kā arī ikviens krāsaini tērpies dalībnieks. Gājiena sākums pie Liepājas teātra 29. maijā pulksten 16:00, pulcēšanās - pulksten 15:30.
Liepājā notiks lielais ģimeņu svētku gājiens

Kā jau iepriekš stāstīts, tad tieši 29. maijā visas dienas garumā Liepājā notiks virkne dažādu pasākumu ģimeņu svētku „Lielmutis Fricis un Lielmute Marta” ietvaros. Viens no centrālajiem pasākumiem būs lielā sadziedāšanās koncertestrādē „Pūt vējiņi”, kurā uzstāsies vairāk kā 600 skolēnu no Liepājas un apkārtējiem novadiem kopā ar Liepājas teātra jaunajiem aktieriem.

Pirms lielās sadziedāšanās visi tiek aicināti pulcēties gājienam, lai draudzīgā solī dotos uz Liepājas Jūrmalas parku – koncertestrādi „Pūt vējiņi”. Gājienā var piedalīties lieli un mazi liepājnieki, kas tērpušies krāsainās drēbēs vai arī maskās. Organizatori sagaida visdažādākās un atraktīvākās idejas, lai gājiens izdotos muzikāli jautrs. Plānots, ka gājienā piedalīsies apmēram 1500 cilvēku no skolām, kolektīviem, biedrībām un pulciņiem.

Gājiena koordinēšanu uzņēmusies jauniešu apvienība „Opā” sadarbībā ar Liepājas bērnu un jaunatnes centru. Par jautrību rūpēsies deju kolektīvs „Banga”, cirka studija „Beztemata”, mākslas vingrotājas, Liepājas Emiļa Melngaiļa mūzikas vidusskolas ansambļi un karsējmeitenes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV