Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Aicina sekot līdzi domātāju un darītāju simpozijam

Edgars Grigorjevs, 31.05.2010. 09:38

Piektdien, 4.jūnijā, no plkst. 10:00 līdz 16:00 notiks simpozijs, kurā Latvijas Pilsoniskās alianse aicina ikvienu interesentu sekot līdzi domātāju un darītāju simpozija „Pilsoniskās sabiedrības iespējas un izaicinājumi Latvijā" video tiešraidei internetā http://live.nvo.lv.
Aicina sekot līdzi domātāju un darītāju simpozijam

Simpozija mērķis ir analizēt, kāda ir pilsoniskās sabiedrības loma šodien un rīt, kā arī diskutēt un meklēt atbildes uz jautājumiem, kā paplašināt sociālā partnera definīcijas robežas Latvijā, lai nodrošinātu, ka tiek atzīta un pilnvērtīgi izmantota nevalstisko organizāciju (NVO) nozares pievienotā vērtība. Simpoziju atklās Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane, eLPA direktore Rasma Pīpiķe un to vadīs žurnālists Gundars Rēders. Simpozijā piedalīsies politoloģijas profesore Rasma Kārkliņa, kas iepazīstinās ar mūsdienu pilsoniskās sabiedrības konceptiem; Norvēģijas pārstāvis skaidros trīspusējo sadarbību un iezīmēs NVO lomu; kā arī notiks ekspertu paneļdiskusija „Efektīva līdzdalība un partneru atbildība". Dienas otrajā pusē notiks darbs divās domātāju un divās darītāju grupās, kuras tēmās ievadīs eLPA politikas koordinatore Inta Šimanska ar prezentāciju „Eiropas Padomes Kods sabiedrības līdzdalībai lēmumu pieņemšanas procesā" un Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētāja Žaneta Jaunzeme Grende ar prezentāciju „Līdzdalības izaicinājumi Latvijā".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV