Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Labestības akcijas Labestības diena kopējā saziedotā summa – 194 527,90 Ls

Ingūna Sermole, 31.05.2010. 12:48

Telekompānija LNT, Swedbank un Ziedot.lv saka vislielāko PALDIES visiem labas gribas cilvēkiem par saziedotajiem 194 527,90 Ls akcijā Labestības diena. Lai palīdzētu Lanai dzirdēt, Rolandam redzēt, Annai staigāt un Vladislavam dzīvot, bija nepieciešami 33 646,34 Ls, taču saziedotā summa ir daudz lielāka un tas dos iespēju palīdzēt vēl daudziem bērniem, kuriem ir nepieciešama palīdzība, lai dzīvotu, redzētu, dzirdētu un staigātu!

Vakar visas dienas garumā Rīgā pie Kongresu nama valdīja īpaši sirsnīga atmosfēra, jo tur norisinājās labestības akcijas aktivitātes - Ziedot.lv labestības tirdziņš, LNT raidījuma „Tautas balss” rotu darbnīca, LNT raidījuma „Mājokļa jautājums” somiņu darbnīca, radošās studijas „Laumiņa” bērnu zīmēšanas darbnīca, ritma darbnīca, floristikas pulciņš un cirka studijas „Arlekīns” triku meistarklase. Visas dienas garumā uzstājās Latvijā iemīļoti mūziķi: bērnu ansamblis „Rīgas Akmentiņi”, šova „Latvijas Zelta talanti” spilgtākie dalībnieki, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku dalībnieki, Grupas „Finx”, „Gain Fast”, „Triānas parks”, „Putnu balle”, „Lady’s Sweet” ar saviem audzēkņiem, Ance Krauze ar savu meitiņu Elzu, operas soliste Evita Zālīte ar saviem bērniem, beatbox grupa „PER”. To visu bija iespējams vērot arī kanālā LNT tiešraidēs, visas dienas garumā.

Pateicoties Swedbank  filiāļu darbiniekiem, šī diena kļuva par sirsnības un labas gribas apliecinājumu arī citviet Latvijā. “Labestības stundas” daudzviet pulcēja ne tikai bankas darbinieku un klientu ģimenes, bet arī pašdarbības kolektīvus, kļūstot par nelieliem “pilsētu svētkiem”.

Labestības diena tikai vēlreiz apstiprināja to, ka cilvēku atsaucība, iesaistīšanās un labestība ir neizmērojami liela un, tikai pateicoties tam, mums visiem kopā ir izdevies pierādīt, ka mēs varam paveikt lielus un labus darbus. Neskatoties uz pašu grūtībām, esam gatavi palīdzēt tiem, kuri bez mums nespētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Katrīne Pasternaka, LNT labestības akciju vadītāja: „Visu Labestības dienas organizētāju vārdā vēlos pateikt vissirsnīgāko paldies par atsaucību, līdzjūtību un uzticību, ko dāvājāt! Par spēju sadzirdēt! Sajust! Atbalstīt! Par to, ka visi kopā šo dienu esam sajutuši kā tradīciju, kā svētku dienu.”

Irīna Pīgozne, Swedbank valdes priekšsēdētāja padomniece: "Labestības diena vieno visus un ļauj mums saprast, cik labi mēs esam patiesībā. Par šo atziņu mums jābūt lepniem - tā vairo drosmi un varēšanu arī citās jomās."

Rūta Dimanta, labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja: „Visu vecāku un viņu bērnu vārdā, kuriem visi kopā esam palīdzējuši, sakām vissirsnīgāko paldies! Bez visas sabiedrības atbalsta šādi labi un svētīgi darbi nav padarāmi! Detalizētu bērnu sarakstu, kam tiks palīdzēts un kā saziedotā nauda tiks izlietota, regulāri publicēsim portālā Ziedot.lv. Ziedošana projektam "Labestības diena" joprojām turpinās, jo palīdzība kopā nepieciešama 92 bērniņiem”.

Visa saziedotā nauda - gan Rimi un Supernetto veikalos, gan pa ziedojuma tālruni 90006383, portālā Ziedot.lv, Swedbank filiālēs un bankomātos un Labestības dienas pasākuma laikā 30. maijā, līdz pēdējam santīmam nonāk slimo bērniņu ārstēšanai. Pateicoties līdzcilvēku atsaucībai līdz šim, par Labestības dienai saziedoto naudu mēs varēsim palīdzēt 59 bērniņiem, kuri bija Ziedot.lv palīdzības saņēmēju rindā.

Ziedot, labestības akcijai Labestības diena veikalos Rimi, Supernetto un Swedbank filiālēs varēs vēl līdz pat 4.jūnijam.
   
Mēs visi kopā to paveicām! Tiekamies gada nogalē, kad Eņģeļi nolaidīsies pār Latviju!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV